dimecres, 17 de setembre de 2008

CON BOLIVIA Y SU GOBIERNO


Convocatòria en suport a l'emancipació del poble Bolivià i de rebuig a la violència exercida per l'oligarquia.

L'Assemblea Bolivariana de Catalunya convoca a una concentració en solidaritat amb els pobles i en rebuig al saqueig i genocidi perpetrat per l'oligarquia a Pando (Bolívia), el divendres 19 de setembre a Barcelona, als 20h, davant el consolat de Bolívia, c/ Comte Borrell, 62. ( Sant Antoni, de la Línia 2)

dimarts, 16 de setembre de 2008

Pla de les Pruneres, Volem alternatives d`aparcament gratuit

ICV-EUiA acusa al Govern de "manca de visió de futur"
L’agrupació creu que abans del tancament del pla de les Pruneres s’hauria d’haver realitzar un pla de mobilitat i un altre d’aparcaments, així com habilitar zones d’aparcament alternatives

ICV-EUiA va donar ahir a la tarda una roda de premsa on va criticar fermament la decisió de l’equip de Govern de tancar amb tanta antel·lació el pla de les Pruneres, per realitzar l'acondicionament per FIMO. L’agrupació afirma que segurament aquesta zona no es tornarà a obrir, i creu que abans del tancament del pla s’hauria d’haver realitzar un pla de mobilitat i un altre d’aparcaments, així com habilitar zones d’aparcament alternatives. En aquest sentit, els regidors d’ICV-EUiA van apuntar diversos llocs alternatius que el Govern podria haver habilitat, com ara el Calderí, la zona de davant del Col·legi Montseny, l’FP o l’arribada a un acord amb les zones comercials amb aparcament. En aquest sentit, la portaveu de l’agrupació, Noemí Fernàndez, va assegurar que “han començat la casa per la teulada” i que el govern “ha tingut una manca de visió de futur”. Així, Fernàndez explica que no hi ha hagut una perspectiva de futur quan s’han construït nous equipaments, com ara el Complex Esportiu de Ca n’Arimon, i no s'han previst noves zones d'aparcament.
Així mateix, la regidora Marina Escribano va assegurar que el seu grup volia donar un toc d’alerta al Govern. Per la seva banda, Antonio Lopez, membre d’ICV-EUiA, explica que no estan d’acord amb les formes en que s’ha dut a terme aquest projecte i que l’equip de Govern hauria de tenir més en compte la opinió de la gent. Així, Lopez va assegurar que intentaran confluir amb altres energies que no estan d’acord en com s’estan duent a terme les coses.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...