dissabte, 18 d’octubre de 2008

Roda de Premsa y presentacio documents de la V Assamblea EUIA a Mollet Del Valles

Imagenes de la Asamblea de Militantes y simpatizantes en un ambiente agradable de debate vivo y engrescador

Mercè Civit presenta la 5a Assemblea Nacional a Mollet i afirma que “EUiA és una força en creixement, compromesa radicalmet amb la seva gent”
La portaveu d´EUiA i diputada ha declarat a la localitat vallesana que “la crisi no ha estat provocada pels treballadors i treballadores i, per tant, no l´han de pagar"

La formació de Mollet escollirà, el proper dissabte, els onze delegats que participaran a l´Assemblea Nacional

Aquest dissabte, 18 d´octubre, s´ha celebrat al centre cívic La Marineta de Mollet la primera sessió de debat per tal de preparar la 5a Assemblea Nacional d´Esquerra Unida i Alternativa, que tindrà lloc els propers 8 i 9 de novembre a Barcelona. Per presentar els documents marc, l´organització de Mollet ha comptat amb la presència de Mercè Civit, portaveu d´EUiA i diputada d´ICV-EUiA al Parlament de Catalunya.

L´acte s´ha iniciat amb una roda de premsa en la qual la diputada s´ha centrat en l´actual crisi econòmica i com aquesta "afecta directament als treballadors i les treballadores". Per a Civit, "La crisi no ha estat provocada pels treballadors i treballadores i, per tant, no l´han de pagar". Civit, sindicalista abans que diputada, ha explicat com porta setmanes visitant i compartint mobilitzacions amb els treballadors que pateixen expedients de regulació, tant d´actualitat, com ara Seat, Nissan i altres. I ha afirmat rotundament: "No pot ser que cap empresa s´aprofiti d´aquesta crisi per acomiadar els seus treballadors". Amb aquesta exposició, Mercè Civit ha deixat clar que la crisi, "causada per l´especulació, el capitalisme i el lliure mercat que sempre hem criticat i que ara es demostra que no funcionen", centrarà la propera Assemblea d´EUiA, com no podria ser d´altra manera, ja que "es una força en creixement, radicalment compromesa en l´arrelament entre la seva gent: els treballadors i treballadores".

Per la seva banda, el coordinador d´EUiA de Mollet i regidor, Antonio López, ha destacat que EUiA pretén ser una força útil per a Mollet, amb vocació de moviment polític i social , amb voluntat d´establir acords amb d´altres forces, com va demostrar l´experiència de l´Entesa per Mollet o l´actual suport a les mobilitzacions contra el pàrking de pagament a les Pruneres. López també s´ha referit als 10 anys d´EUiA a Catalunya i a Mollet, i ha senyalat que EUiA continua creixent com demostren les més de cent persones que participen i mantenen una relació activa amb EUiA de Mollet, com afiliats o simpatitzants.

A la reunió posterior, els afiliats i simpatitzants han discutit els documents de l´Assemblea Nacional. A la segona sessió de discussió, que tindrà lloc el proper dissabte 25, els afiliats de Mollet votaran les aportacions presentades com a esmenes i escolliran els onze delegats que participaran a l´Assemblea Nacional del novembre a Barcelona.Francisco Sancho Responsable de comunicacion Merce Civit Diputada y Antonio Lopez Coordinador Local

dimarts, 14 d’octubre de 2008

La diputada d`EUiA Merce Civit a Mollet

La diputada d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Mercè Civit, oferirà una roda de premsa en l’inici de l’Assemblea Local d’EUiA Mollet.
Civit, membre d’EUiA, oferirà la roda de premsa el proper dissabte 18 d’octubre a les 10 del matí en el Centre Cultural La Marineta de Mollet.


La formació molletana realitzarà la seva Assemblea Local en la que s’aprovaran esmenes i s’escolliran els delegats de cara a la V Assamblea Nacional d’EUiA que tindrà lloc el segon cap de setmana de novembre.


EUiA de Mollet celebrarà aquest dissabte 18 d’octubre, a les 10 hores, al Centre Cultural La Marineta, l’inici de la seva Assemblea Local, que tindrà una segona i última sessió el proper dissabte 25 d’octubre. El motiu d’aquesta assemblea local es preparar la seva participació a la V Assemblea Nacional d’EUiA, que tindrà lloc els propers dies 8 i 9 de novembre a Barcelona, on es marcaran les línies d’acció política i social a seguir en els propers anys.

Davant aquest event, i per poder traslladar la veu de la militància local a l’assemblea nacional de la formació, es convoca prèviament una assemblea local per tal d’escollir els onze delegats que EUiA Mollet te assignats a aquesta cita, així com per discutir i aprovar les esmenes corresponents..

L’Assemblea Local s’iniciarà aquest dissabte, a les 10 hores, amb una roda de premsa de la diputada d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Mercè Civit, que exposarà la situació actual d’EUiA i informarà sobre el procés assembleari pel que està passant.

En la sessió d’aquest dissabte es presentaran els documents que seran sotmesos a debat, deixant per dissabte dia 25 d’octubre la votació d’esmenes i l’elecció dels delegats que representaran a EUiA Mollet en l’esmentada V Assemblea Nacional de la formació.Mollet del Vallès, a 14 d’octubre de 2008.Comissió Local d'EUiA Mollet68 aniversari Asesinat Lluis Comapanys

Justicia inicia los trámites para declarar ilegítimo el juicio a Lluís Companys

Lluís Companys, ex presidente de Catalunya. Proclamó el "Estado catalán" dentro de la República Federal Española.Es el único presidente democrático de Europa que fue fusilado.La Generalitat catalana quiere que se anule su juicio.Hay otras 138 peticiones de este tipo.

Ofrena floral a Lluís Companys
Data: 15-10-2008
Organitzat per: Ajuntament de Mollet del Vallès
Lloc: Parc Lluís Companys
Horari: 18.00

Asamblea Comarcal en Mollet del PSUC viuPREMSA: MOLLET A MA

El PSUC ViU estableix noves línies de treball centrades en política d’habitatge, moviment obrer i memòria històrica
Durant l’acte realitzat a Mollet, l’assemblea comarcal va comptar amb la presència del secretari general, Albert Escofet


La formació PSUC ViU aprovava aquest dissabte els documents corresponents al balanç de gestió de la temporada 2004/08 i el de noves tasques de cara al nou curs. Durant la celebració de la IV Assemblea Comarcal, que va tenir lloc el matí de dissabte al Centre Cultural La Marineta, la vintena de representants de les seccions comarcals van aprovar per unanimitat tots dos documents, fent especial èmfasi en el segon, al que s’hi van afegir noves propostes, com són el foment d’una plataforma republicana a la comarca o línies de treball centrades en habitatge, mobilitat i violència de gènere.

Durant l’acte també es va constituir la nova junta comarcal, en la qual, Raúl Toledo repeteix càrrec com a secretari polític al Vallès Oriental. Carlos Sánchez serà el responsable d’Organització i Comunicació; Juan Toribio, de Finances; Juan Fernández s’encarregarà de Moviment Obrer; Vicenç es va constituir com a responsable de Joventuts Comunistes i Antonio López com a responsable de polítiques municipals.

Quant al balanç de la temporada 2004/08, segons comenta el responsable polític comarcal, Raúl Toledo, s’ha valorat positivament, tenint en compte l’activitat realitzada i la promoció de “nous comitès locals a Parets, Granollers, Canovelles, Vilanova del Vallès i Caldes de Montbui”.

Durant la celebració de l’assemblea va estar present el secretari general del partit, Albert Escofet.

dilluns, 13 d’octubre de 2008

Concentracion Parking Gratuito al Pla de les Pruneres Centenars de personas y prop de 7000 signatures lo demanan

--------------------------------------------------------------------------------ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA DE MOLLET CELEBRA L'ÈXIT DE LA CONCENTRACIÓ CONTRA EL PROJECTE DE URBANITZACIÓ DEL PLA DE LES PRUNERESEUiA de Mollet considera que la presència de més de 300 persones és la més important protesta ciutadana al carrer a Mollet als últims anysL'ajuntament hauria d'escoltar als 7.000 ciutadans que han mostrat amb les seves signatures la seva oposició al parking de pagamentEUiA demanarà un Ple Extraodinari amb participació ciutadana per tractar aquest temaEl passat divendres 10 d'octubre més de 300 persones assistian a la concentració convocada per IxM i amb el suport d'EUiA. És la més important mobilització que es recorda a Mollet als últims anys. Una mobilitizació que demostra que el projecte de urbanització del Pla de les Pruneres compta amb el rebuig de molts ciutadans. Encara més, una mobilitizació que indica que la prepotència amb la que el govern municipal està portant el tema indigna als veins.A l'acte es va fer entrega de 6.900 firmes en contra del projecte. La més gran recollida de firmes de l'història local. Davant d'aquesta iniciativa democràtica el PSC respón amb un comunicat desvirtuant la protesta ("menys de cent persones"). Per a EUiA aquesta actitut és una falta de respecte i una actitut poc democràtica, precisament en un moment en que el govern municipal hauria d'estar a l'alçada i escoltar aquestes inquietuts.EUiA continuarà lluitant per tal de que el seny respecte a aquest tema torni a la política local. EUiA continua reclamant que s'obri un procés de diàleg, que es parin les obres, que es reobri el Pla de les Pruneres i que es repensi la mobilitat de la ciutat en la seva globalitat.En aquest sentit, parlarà amb tots els partits de la oposició per intentar trobar punt d'acord que avancin en aquesta línea de diàleg. Entre altres accions i de forma concreta, el regidor d'EUiA Antonio López, demanarà a tots els grups municipals que impulsin la celebració d'un Ple Extraordinari amb participació ciutadana per tractar monogràficament aquest tema.Mollet,15/10/2008

Comissió Local d'Esquerra Unida i Alternativa

euiamollet.blogspot.com

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...