dimarts, 28 d’octubre de 2008

Mollet amb Cuba torna al carrer aquest diumenge


La campanya de recollida d'ajudes pels huracans ha assolit, pel moment, 1830 euros

En marxa l'organització del Sopar Solidari amb Cuba del proper 28 de novembre i una campanya de recollida d'aliments per l'illa

Stand a les Rambles els diumenges


Mollet amb Cuba tornarà a muntar el seu tradicional estand a les rambles de Mollet al matí d'aquest proper diumenge 2 de novembre. I a més ho farà tots els propers diumenges del mes per tal de presentar i desenvolupar les activitats que portarà a terme les properes setmanes.

Campanya d'ajudes econòmiques


En primer lloc, l'entitat continua amb la seva recollida d'ajudes econòmiques (al seu compte corrent 2013-0263-64-0201085173) en solidaritat a la situació d'emergència a Cuba que han causat el devastador pas dels huracans Gustav e Ike. En una primera fase Mollet amb Cuba ha recaptat 1830 euros provinents de la presència al carrer del seu estand, de la participació a la Quinzena de la Solidaritat organitzada per l'Ajuntament de Mollet, de la seva participació a la Marxa Nocturna a Gallecs organitzada pel Club Muntanyenc de Mollet i d'aportacions particulars de persones i entitats al seu compte corrent solidari. Aquests primers 1830 euros seran enviats properament a Cuba.

Recollida d'aliments


En aquest sentit, Mollet amb Cuba, està preparant una segona fase de la campanya d'ajuda pels huracans que consistirà en una recollida d'aliments per a Cuba que serà posada en marxa a les properes setmanes i que compta amb la col·laboració del Consulat de Cuba a Catalunya i de l'Ajuntament de Mollet.

2on Sopar Solidari: 28 de Novembre al Mercat Vell


D'altra banda, i després del rotund èxit de l'experiència de l'any passat, Mollet amb Cuba està preparant ja un 2on Sopar Solidari amb Cuba pel proper divendres 28 de novembre al Mercat Vell de Mollet. Aquest any comptarem amb la presència del Cònsul General de Cuba a Catalunya, Carlos Castillo, que a més aprofitarà la seva presència a la ciutat per fer una visita institucional a l'Ajuntament de Mollet on serà rebut per l'alcalde, Josep Monràs.

El cartell del sopar d'aquest any és una innovadora i divertida proposta del dissenyador molletà, Xavier Clavijo, que presentarem en roda de premsa el proper dimecres,5 de novembre, a les 19 hores a La Marineta.

El tiquets per assistir al sopar, amb un preu de 15€ com l'any passat, es podran adquirir a partir del dimecres 5 de novembre contactant amb Mollet amb Cuba per e-mail, web, a les seves reunions els dilluns a partir de les 19'30 al Centre Cívic La República, o els diumenges al seu estand a les Rambles de Mollet.

Com podeu veure, tenim un munt de feina per davant. Us animen a participar i també us anirem informant.

Rebeu una fraternal abraçada.

Mollet amb Cuba

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer al compte de e-mail: molletambcuba@gmail.com o a la web molletambcuba.bloc.cat

Podeu ampliar la informació amb: Joaquim Fuertes (664 105 840)

NISSAN SOMOS TODOS NO AL ERENo se dan por vencidos
Protesta por el ERE anunciado para despedir a 1680 empleados

Excusion al Turo de Tagamanent de Lourdes y Antonio
Edificios que se deberian rehabilitar en Mollet

En nuestra ciudad hay varios edificios antiguos que son un peligro para los viandantes y afean nuestra ciudad entre otros, este que se ve en la foto, en la calle Rafael Casanova, otro en los Cuatre Cantons que incluso tuvo que intervenir los bomberos el otro dia y asi un largo etc, y que hace nuestro equipo de Gobierno Municipal PSC-CIU no hace nada para instar a los propietarios a su reparacion.

dilluns, 27 d’octubre de 2008

2ª Asamblea EUIA Mollet votacion enmiendas y eleccion de delegados y delegadas

EUiA DE MOLLET ESCOLLEIX ELS SEUS ONZE DELEGATS A LA 5a ASSEMBLEA NACIONAL D'EUiAL'assemblea local va debatir més de 60 esmenes als documents

Aquest passat dissabte 25 l'Assemblea Local d'Esquerra Unida i Alternativa de Mollet culminava el procés local de participació a la 5a Assemblea Nacional d'EUiA. En aquesta segona jornada de discussió, la formació local escollia els seus onze representants que participaran a la Assemblea Nacional que es celebrarà el 8 i 9 de Novembre a Barcelona alhora que debatia i votava les esmenes que s'aporten des de Mollet als documents congressuals.Amb una alta participació de militants i simpatitzants, que van omplir la sala de la capella de La Marineta, es van debatre, en un ambient de amplia pluralitat, i votar més de seixanta esmenes. Totes elles en la línia de millorar l'anàlisi polític, i les propostes d'organització i d'acció dels propers anys per a Esquerra Unida i Alternativa, que amb aquesta 5a Assemblea afronta importants reptes en temes organitzatius, apropant-se més a la societat, i polítics, donant respostes a la crisi des de la defensa dels interessos dels treballadors i treballadores.En quant a la llista de delegats la Comissió Local va presentar una llista de consens que estava formada pels següents militants molletans: Antonio Cuellar, Eva Duran, José Feria, Joaquim Fuertes, Xavier Huguet, Antonio López, Emilio Martínez, Carmen Moya, Nuria Pérez, Francisco Sancho i Sergio Tena. Com a suplents van quedar Miguel López i Raul Toledo. A la votació la llista va ser aprovada amb un 92% dels vots.

La mesa de la asamblea fue presidida por Antonio Lopez, Nuria Perez, y Xavier Huguet

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...