Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de novembre 30, 2008

VOLEM UN ESPAI PUBLIC PER RECORDAR A LES DONES ASSASSINADES PER LA VIOLENCIA MASCLISTA

Imatge
Cuatrocientas mil mujeres se estima que han sido víctimas de violencia machista en el último año, a pesar de que sólo se presentan ochenta mil denuncias en los juzgados por este delito. Un millón y medio de mujeres han sido maltratadas alguna vez en su vida en España, y cincuenta y siete mujeres han sido asesinadas en 2008; sin embargo, únicamente el 2,8% de la población española piensa que la violencia de género es un problema social grave. (*)


la mobilització social de denúncia i sensibilitzacíó de la xacra social que representa la violència de gènere no s'atura.
La junta de portaveus del Ajuntament de Mollet a proposta del Grup Municipal ICV-EUIA traslladara aquesta proposta al Consell Municipal de les Dones.

La crisis la pagamos los de siempre los y las trabajadoras

Imatge
Para estos no hay crisis economica, que verguenza de sistema Capitalista

Botín anuncia un beneficio de 8.000 millones del Santander en el año 2007El grupo Santander superará los 8.000 millones de beneficio recurrente en el 2007, una cifra que se sitúa por encima de los objetivos marcados para el pasado ejercicio, según ha explicado el presidente de la entidad, Emilio Botín, en una carta enviada a los trabajadores del grupo financiero.

"Vamos a cumplir nuestros objetivos --indica el banquero-- y vamos a superar los 8.000 millones de beneficio". De la misma manera señala que el 2007 ha sido "un año histórico" para el banco, ya que ha cumplido 150 años.
Otro recordatorio del banquero cántabro a la plantilla es que la entidad cerró en el 2007 "la mayor operación corporativa de la historia financiera internacional", en referencia a la compra del banco holandés ABN Amro, --a través de un consorcio junto a Royal Bank of Scotland (RBS) y Fortis-- por casi 20.000 mi…

La empresa Municipal Promosol ven una parcel-la a DECATHLON per 2,3 MILIONS D'EUROS menys que L`oferta competidora

L'EQUIP DE GOVERN PSC-CIU VEN LA PARCEL·LA COMERCIAL DE LA VINYOTA PER 2,3 MILIONS D'EUROS MENYS QUE L'OFERTA COMPETIDORAEl passat 14 de març, l'Ajuntament de Mollet va fer pública la seva decisió d'adjudicar a l'empresa Decathlon una parcel·la de la Vinyota per a usos comercials, essent aquesta la guanyadora del concurs públic per davant d'Eurocarat, que optava a instal·lar-hi una botiga Media Markt. Fins aquí tot correcte, ara bé, els problemes sorgeixen tot seguit quan surten a la llum una sèrie d'irregularitats en aquest procediment.

En primer lloc, Decathlon oferia aproximadament 6,2 milions d'Euros (que era el preu mínim de licitació), mentre que la seva competidora n'oferia 8,5. Això suposa una gens menyspreable diferència de 2,3 milions d'Euros. Des d'ICV-EUiA pensem que no és ni lògic ni normal acceptar una oferta econòmica amb una diferència tan brutal (373 milions de les antigues pessetes!). Però no només nosaltres, el propi ge…

CAL UNA REFORMA DE LA CONSTITUCIO

Imatge

AVUI DILLUNS PLE SOBRE L`ESTAT DE LA CIUTAT

Imatge
Ple de l'Estat de la Ciutat
Avui se celebrarà el ple extraordinari sobre l'Estat de la Ciutat, que en els darrers mandats es convoca a finals d'any per a fer balanç. La sessió començarà a les 19h a la sala de plens. Govern i oposició exposaran la seva visió de Mollet.

Concentracio del Marc Unitari de la comunidad educativa per demanar millores en la llei de Educacio (LEC)

Imatge
Gent de d^EUIA a la concentracio Davant el Parlament de Catalunya Fina Mateo Responsable d`ensenyament d`EUiA Jose Montero Coordinador d`EUIA Valles Oriental i
Antonio Lopez Coordinador d`EUIA de Mollet

Posicio politica d´EUIA
En primer lloc, vull saludar-te, en aquesta nova etapa com a Coordinador General
d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), amb el desig de continuar fent camins
plegats.
En segon lloc, dir-te que el motiu d’aquest escrit és fer-vos arribar la posició d’EUiA
respecte al Projecte de Llei d’Educació de Catalunya (LEC), que ara està en tràmit
parlamentari, després d’un complicat període de negociacions en el sí del Govern.
La coalició ICV-EUiA, en l’aprovació del Projecte feta a Govern el passat mes de
juliol, va anunciar que no li donava suport i que es reservava el dret de presentar
esmenes en el tràmit parlamentari. Ara ens trobem en aquesta fase, i la situació no
ha millorat.
Per tant, EUiA seguim dient NO en aquest Projecte de LEC, tal i com es va ratificar
en la 5a Assemblea…

SOPAR SOLIDARI DE MOLLET AMB CUBA AL MERCAT VELL

Imatge
Grant exit al sopar solidari el Mercat Vell amb la asistencia de mes de 250 persones.
Moltes felicitats als membres de la associacio de Mollet amb Cuba. sempre amb el poble de Cuba i la seva revolucio.