dimarts, 31 de març de 2009

Homenaje institucional a la Anna Bosch primera Alcaldesa Comunista de MolletL'Ajuntament homenatja Anna Bosch L'Ajuntament de Mollet commemora aquest divendres (19 h) el 30è aniversari dels ajuntaments democràtics amb un acte institucional en què s'homenatjarà la primera alcaldessa de la democràcia, Anna Bosch, despareguda al gener. En la primera part de l’acte, que es farà a la sala de plens, hi prendran part representants dels diversos grups municipals que van integrar el primer consistori: Josep Torrecillas (PSUC); Antonio Mendoza (PSC-PSOE); Arcadi Viñas (CDC); i Antonio Sánchez (CUII), que recordaran l’època.
En la segona part de l’acte, intervindran les exalcaldesses Carme Coll i Montserrat Tura, i l’actual alcalde, Josep Monràs. Tots tres parlaran de la tasca de govern i del paper dels ajuntament com a motor de democratització del país i d’establiment de polítiques de servei .
Tornar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...