divendres, 30 de gener de 2009

QUE VERGUENZA EN PIRELLI COMO TRATA A LOS TRABAJADORE DESPEDIDOS


EUiA de Bages-Berguedà denuncia les formes emprades per Pirelli per acomiadar els treballadors de Manresa
La comunicació els hi han fet els guàrdies de seguretat, que no els han deixat entrar a fàbrica

En un comunicat públic, EUiA del Bages-Berguedà ha denunciat i ha mostrat la seva indignació per les formes emprades per la direcció de Pirelli a l´hora d´anunciar els acomiadaments a la plantilla de la fàbrica de Manresa. Segons la direcció d´EUiA de la comarca, “la notícia d´un acomiadament sempre resulta amarga i dolorosa pel treballador/a que la rep. I si la situació ja és dura de per sí, en aquest cas resulta vergonyós i denigrant que la comunicació la realitzin els guàrdies de seguretat, negant l´entrada a l´empresa als treballadors que eren a la llista”.

En opinió d´EUiA, la multinacional ha demostrat que no té cap mena de respecte cap als treballadors acomiadats, ni tampoc als ciutadans de Manresa i la comarca: “Pirelli demostra que no l´importa el futur dels treballadors ni de la planta de Manresa, i que defuig qualsevol responsabilitat social”.

Aquesta acció és la culminació d´un procés en que queda demostrat que la direcció de Pirelli en cap moment ha tingut intenció de mantenir els llocs de treball a Manresa, i “ha deixat de ser una de les empreses emblemàtiques i respectades de la nostra comarca”, conclou el comunicat d’EUiA.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...