Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de febrer 8, 2009

ADEU ESTIMAT I COMPANY ANTONI FARRES

Imatge
Ha mort Toni Farrés, alcalde de Sabadell de 1979 a 1999.

Primer alcalde de Sabadell de la Transició.Avui ha mort Toni Farrés, primer alcalde de Sabadell de la Transició. El 1979, a les primeres eleccions municipals de la democràcia, va encapçalar la candidatura del PSUC al municipi del Vallès Occidental i en fou alcalde fins el 1999.

EUiA lamenta la mort de Farrés ja que fou un home compromès tant durant la seva etapa d'advocat laboralista com durant els seus vint anys a l'alcaldia de Sabadell, municipi que, amb Farrés al capdavant, va veure com al llarg dels anys es condolidaven els serveis socials alhora que s'hi produïa una transformació urbanística beneficiosa per al municipi i per a la gent.

EUiA li dóna el condol més sincer a la família, a les amistats i a totes les persones que van compartir l'activitat política amb Farrés.

Recull de premsa

Imatge
ICV-EUiA assegura que la moció presentada al ple era per revisar els impostos de 2009

Escrit per Marina Careta Mollet a Ma

ICV-EUiA va realitzar, ahir a la tarda, una roda de premsa per aclarar els motius pels quals va presentar una moció per revisar els impostos de 2009 en el ple corresponent al mes de gener. Segons la portaveu del grup, Noemí Fernández, “els impostos són necessaris per tirar endavant la ciutat” i va afegir que “nosaltres demanàvem una revisió perquè a l’aprovar els pressupostos es va fer amb una mitjana de la factura fiscal del 4,96% però l’any s’ha tancat amb un IPC real de l’1,4%, l’1,6% a Catalunya”. Antonio López, membre de l’agrupació, va explicar que, tot i que el PP va votar a favor del punt ho va fer per una altra qüestió: “El PP demana la congelació dels impostos i nosaltres demanàvem una revisió”. Segons López, per presentar aquesta moció es van recolzar en una reivindicació de la CONFAVC. El regidor va explicar el cas de Tolosa, on es van revisar els impos…

XERRADA-DEBAT: ATUREM LA MASSACRE A GAZA

Divendres, 13/02/09 19'30h Centre Civic LA MARINETA - MOLLET

ATUREM LA MASSACRE A GAZA


Aquest Divendres 13 de Febrer a les 19'30 hores al Centre Cívic LA MARINETA de Mollet, la Plataforma Aturem la Guerra de Mollet organitza una xerrada sobre l'actual situació a Gaza. Tindrem com a convidat a AHMAD JABAREEM , ciutadà palestí que ens informarà de primera mà del patiment del poble palestí.
Organiza: Plataforma Aturem la guerra Mollet


Participeu!!. Diguem NO a la Guerra!!


Per més informació o per dir la vostra contactateu amb la Plataforma Aturem la guerra de Mollet al c/e: aturemlaguerramollet@gmail.com
Si heu rebut aquest missatge per error o no voleu continuar rebent-los comuniqueu-lo a : aturemlaguerramollet@gmail.com

IU vuelve al 5% y Cayo Lara es el tercer líder mejor valorado

Imatge
IU vuelve al 5% y Cayo Lara es el tercer líder mejor valorado
Así lo dice el Publiscopio, que como cada mes saca sus encuestas para el diario Público.

Este es el fragmento correspondiente de IU:

“Incluso relegada al cuarto puesto, la coalición que desde hace mes y medio dirige Cayo Lara no cosecha malos resultados. Izquierda Unida mantiene desde octubre un ritmo de crecimiento en torno al medio punto mensual, que le ha llevado a marcar su mejor dato desde antes de las generales. Entonces, obtenía un respaldo electoral del 3,8%. Ahora, es del 5%.“

ACTE DEL PSUC viu PER PALESTINA

Imatge

Nuestro candidato para las elecciones Europeas 2009, Willy Meyer, eurodiputado de Izquierda Unida

Imatge
WILLY MEYER
POR LA EUROPA DE LAS Y LOS TRABAJADORES NO A LA EUROPA DEL CAPITAL

L´objectiu prioritari d´IU és defensar l´ocupació

Imatge
IU proposa préstecs sense interessos per a les empreses que es comprometin a no acomiadar
La federació ofereix al Govern un complert pla econòmic que costaria 62.000 milions d´euros en tres anys

L´objectiu prioritari d´IU és defensar l´ocupació existent i situar la taxa d´atur a finals de 2011 en el nivell de l´1 de gener de 2008 –el 9,6% si es pren el primer trimestre de 2008 o el 8,6% dels darrers tres mesos de 2007, front el 13,9 amb què es va tancar l´any passat–.

Ho va anunciar ahir el coordinador general, Cayo Lara, en la presentació del pla econòmic d´IU, el cost del qual ascendeix a 61.800 milions en tres anys i altres 5.000 milions en 2009 para ajudar als aturats. En total, el paquet suposaria 6,7 punts addicionals del PIB en tres anys i perseguiria la creació o el manteniment d´un milió de llocs de treball.

La federació promou, como a mesura central, destinar 3.000 milions el 2009 a subvencionar els interessos de crèdits a curt termini que hagin requerit les pimes que pateix…