dijous, 12 de març de 2009

EL EQUIP DE GOVERN DE MOLLET PSC-CIU se despreocupa de este tema a una propuesta mia


Nuet pregunta a la ministra de Foment si Adif reformarà el projecte de l´AVE al tram Montcada-Mollet
Els alcaldes de Martorelles i Sant Fost de Campsentelles han fet arribar al senador d´EUiA una proposta de modificació de rasants al seu pas pels municipis en detectar riscos d´inundabilitat

El senador d´EUiA adscrit al grup de l´Entesa Catalana de Progrés, Joan Josep Nuet, ha tramitat avui una pregunta a instàncies de l´alcalde de Martorelles, Miquel Àngel Soria (ICV-EUiA), i l´alcaldessa de Sant Fost de Campsentelles, Montserrat Sanmartí (Independents Units per Sant Fost de Campsentelles). Ambdós batlles de les localitats del Vallès Oriental van explicar Nuet que, el passat 13 de febrer, van fer arribar una carta a Adif (Administración de Infraestructuras Ferroviarias, que depèn del Ministeri de Foment), en tenir coneixement del projecte que s´executa pel traçat de la línia d´alta velocitat, “Proyecto de Construcción de la Plataforma, tramo Montcada–Mollet”.

Els ajuntaments de Martorelles i Sant Fost van examinar l´esmentat projecte i una vegada consultats els organismes competents -en especial l´Agència Catalana de l´Aigua-, van concloure que l´actuació prevista per Adif modifica les àrees inundables d´ambdós termes municipals, genera riscos d´inundabilitat a zones consolidades, en particular en sòl industrial, i altera els aprofitaments urbanístics previstos en les ordenacions vigents.

Per aquest motiu, ambdues alcaldies van encarregar la redacció d´una “Proposta de modificació de rasants del projecte de l´AVE al seu pas per Martorelles i Sant Fost de Campsentelles”, que sense qüestionar el traçat bàsic de la línia de l´AVE, minimitza les afectacions esmentades als municipis. Aquesta proposta va ser lliurada a Adif, a qui es demana que introdueixi “les modificacions escaients en un reformat del projecte”, i ambdós alcaldes fan palesa la seva disposició a reunir-se amb els representants d´Adif per a “perfilar els detalls de la solució que establim de mutu acord”.

Soria i Sanmartí van demanar el senador Nuet que preguntés la ministra de Foment, Magdalena Álvarez si Adif tindrà en compte la seva petició. La pregunta tramesa avui per Nuet és la següent:

Té previst Adif reformar el “Proyecto de Construcción de la Plataforma, tramo Montcada–Mollet” segons els requeriments dels Ajuntaments de Martorelles i Sant Fost de Campsentelles, donades les greus afectacions d´inundabilitat detectades?

dimecres, 11 de març de 2009

Acte d´ICV-EUiA de Mollet sobre `Dona i crisi econòmica´
Hora: 19.00
Lloc: Centre Cívic La Marineta de Mollet
Descripció: Ponents:

Adelina Cobos, Secretaria d´Ocupació, Formació i Dona de CCOO del Baix Llobregat.

Merce Civit, diputada d´ICV-EUiA al Parlament de Catalunya i responsable de l´Àrea de la Dona d´EUiA.


--------------------------------------------------------------------------------

Unes 150 persones es manifesten sota el lema ‘No més abusos’
Sota crits de "no més abusos", unes 150 persones es van concentrar dimarts a la tarda davant l'Ajuntament de Mollet. Els manifestants, que van acudir a la cita de la Federació d'Associacions de Veïns de Mollet (FAVM), demanaven, segons el president de l'entitat organitzadora, "més diàleg social, una disminució de les taxes i impostos, si és possible, i la creació d'una bossa de diner social". Així mateix, Carles Pérez, president de la FAVM, també reclamava, en aquest marc, que al igual que els convenis col·lectius, que al gener es poden revisar segons l'IPC real, també es poguessin revisar els pressupostos municipals. Pérez, però, va puntualitzar que aquesta demanda s'hauria de proposar al Parlament.
D'altra banda, la Junta de Portaveus de l'Ajuntament ha aprovat un acord sobre l'augment de les tarifes que les companyies elèctriques apliquen a l'usuari. En aquest sentit, l'acord, proposat per la FAVM, demana al Govern Espanyol que es replantegi la nova pujada prevista del preu de facturació de la llum (que supera la previsió de pujada de l'IPC), i que durant 2009 s'obrin vies de diàleg amb els agents representatius per negociar la tarifa de l'últim recurs que preveu la Normativa Europea. I és que durant el 2008 la llum ja va patir una pujada d'un 10%, així com un canvi en el sistema de facturació que ha entrat en vigor al 2009.

diumenge, 8 de març de 2009

LECTURA DEL MANIFIESTO DE EUIA DE l´HOSPITALET EN CONMEMORACION DELDIA INTERNACIONAL DE LA MUJER TRABAJADORA


EXPOSICION Y CONFERENCIA DE LAS PRESAS DE FRANCO EN PARETSRECUPERANDO LA MEMORIA HISTORICA DE ESTAS MUJERES QUE LUCHARON POR LA LIBERTAD Y LA DEMOCRACIA EN LA LARGA NOCHE DEL FRANQUISMO.
EL ACTO Y LA EXPOSICION ESTUVO ORGANIZADO POR EL PSUC VIU DEL VALLES ORIENTL LA ASOCIACION CATALANA DE INVESTIGACIONES MARXISTAS Y EL AYUNTAMIENTO DE PAREST

EL EQUIP DE GOVERN PSC-CIU LE FALTA SENSIBILITAT AMB ELS DISCAPACITATS: LA MARINETA ACCESIBLE JA

TOTS I TOTES A LA CONCENTRACIO CONTRA LOS IMPOSTOS ABUSIUS DEL AJUNTAMENT CONVOCADA PER LA FAAVV DE MOLLET

La Federació d’AV
es manifesta pels
augments de
tarifes i impostos
La Federació d’Associacions de
Veïns de Mollet (FAVM) ha convocat
a la ciutadania a una concentració
contra l’augment “excessiu”
de serveis bàsics, com l’electricitat
i el transport públic, i de
taxes i impostos municipals, com
el de subministrament d’aigua i la
recollida de residus, per sobre de
l’IPC. L’acte serà a les 19 h davant
de l’Ajuntament.
La FAVM va iniciar una campanya
el més passat sota el títol de
Prou abusos! Des de llavors, ha
mantingut reunions amb els responsables
de les entitats veïnals,
amb l’Ajuntament i l’Oficina del
Consumidor i està a l’espera de
trobar-se amb tots els grups municipals.
A més, està duent a terme
una campanya de recollida de signatures
entre diverses entitats i
pretén que al proper ple municipal
es presenti una moció al respecte.
La Federació considera que
calen quotes “justes” i “serveis de
qualitat”.
D’altra banda, la FAVM ha alertat
que considera que el Punt de
Servei de Fecsa-Endesa (Anpe) de
Can Pantiquet no atén correctament
els usuaris.

GRACIAS TONI_

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...