Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 15, 2009

Equipaments educatius al barri de la Vinyota

ICV-EUiA A TRAVES DE ANTONIO LOPEZ REGIDOR DE ICV-EUIA I MEMBRE DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPALd'ICV-EUiA preguntara sobre els equipaments educatius del barri de la Vinyota El grup municipal de Mollet ha mostrat la seva preocupació pels "endarreriments i la manca de notícies" en relació als equipaments educatius que s'han d'ubicar al barri de nova construcció de la Vinyota. En aquest sentit, el grup plantejarà en la propera sessió del Consell d’Educació quin és l’estat de les inversions previstes per al quart IES, l’Escola Oficial d’Idiomes i els Serveis Educatius. D’altra banda, ICV-EUiA ha mostrat la seva satisfacció per l’inici de les obres a Cal Músic, però lamenta que el retard pugui comportar algun problema a l’inici del curs vinent.

DEFENSEM LA SANITAT PUBLICA

Imatge
VOLEM LA GESTIÓ 100% PÚBLICA DEL NOU HOSPITAL DE MOLLET!

Des d’EUiA Mollet sempre em estat compromesos en la lluitat en pro de la Sanitat pública i de la qualitat, per a tot i per a tots. Com a mostra d’això està el fet en que fa més d’una dècada ja varem ser pioners a l’hora de reclamar el nou hospital de Mollet juntament amb Associacions de veïns i altres entitats ciutadanes. Ara, aquest hospital cada cop està més a prop de convertir-se en una realitat.

La nostra formació defensa el sistema públic de salut 100%, no acceptant cap tipus de sistema mixte que barregi el públic i el privat. Sempre em mostrat la nostra oposició davant qualsevol fórmula de co-pagament, que es el pas previ a l’eradicació de la universalitat de la sanitat. La salut es un dret fonamental de tota la ciutadania, i mai pot ésser tractada com una activitat empresarial o com una font d’enriquiment. Amb la salut de la gent no s’hi juga ni s’hi especula.

Es per això que el model de consorci sanitari de Mollet que promo…

Educació pública, de tots i totes, referent del sistema educatiu.

Imatge
El Sector d´Ensenyament d´EUiA aposta per una escola pública i demana el respecte del PNE


- Educació pública, de tots i totes, referent del sistema educatiu.

- Acabar amb la doble xarxa educativa de centres públics i privats concertats:

la “dualització” significa normalitzar la segregació per raó de classe social, gènere, origen..., amb els recursos de les famílies.

- Laïcitat dels centres que reben fons públics, com a valor democràtic.

- Coeducació: educar amb perspectiva de gènere.

- Respectar el Pacte Nacional per l´Educació (PNE).

- Acomplir l´acord del Govern d´Entesa.

- No cedir a la pressió de CiU i del conjunt de la dreta, que té una visió mercantilista i doctrinària de l´educació. Cal superar dèficits arrossegats pels governs de CiU, i aconseguir un alt nivell de benestar.

En aquest sentit, pel que fa a la mobilització sindical del 19 de març, el Sector d´Ensenyament d´EUiA vol manifestar que entén el descontent dels sectors professionals que a través de les forces sindicals s´està…

MAURICIO FUNES PRESIDENTE DEL EL SALVADOR FELICIDADES AL FMLN

Imatge
COMO COORDINADOR lOCAL DE EUIA MOLLET FELICITO AL PRESIDENTE ELECTO EL COMPAÑERO MAURICIO FUNES, QUE BIEN, PÒCO A POCO TODOS LOS PAISES DE AMERICA LATINA APUESTAN POR UN CAMBIO DE IZQUIERDAS DE VERDAD , Y VAN......
La victoria de Mauricio Funes lleva a la izquierda al poder por primera vez en los últimos veinte años. De 49 años y ex periodista, El FMLN, antiguo grupo guerrillero de izquierdas legalizado como partido político en 1992 tras la guerra civil protagonizada contra el Ejército salvadoreño (1980-1992) que dejó más de 75.000 muertos durante 12 años de combate, ha desbancado por primera vez en veinte años al partido derechista ARENA, sobre el que pesa la sombra de los escuadrones de la muerte salvadoreños durante la guerra.

Se esta demorando mucho el proyecto de mas pisos de alquiler en la vinyota

El Portavoz Suplent y Regidor de ICV-EUIA Antonio Lopez vota en contra de esta forma de gestion los demas grupos incluida ICV votaron a Favor

Pisos de alquiler en la Vinyota


La construcción y gestión de estos pisos se harán en un terreno de propiedad del Ayuntamiento de Mollet del Valles (PROMOSOL)
El convenio que se plantea en líneas generales es correcto por la colaboración entre nuestro consistorio y la diputación de Barcelona, para llevar acabo este proyecto que compartimos como es la de poner a disposición de los ciudadanos de Mollet viviendas de alquiler protegidas, hasta aquí queda claro nuestro posicionamiento político de apoyo ante la necesidad social, de este tipo de viviendas, ya que puede ser para muchas personas de nuestra ciudad la única manera de poder acceder a una vivienda digna, un derecho básico como así lo contempla la constitución y que no se cumple en muchos casos.

Este proyecto tiene desde nuestro punto de vista un punto que EUIA discrepa profundamente, el afán priv…