Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 29, 2009

OBRA DE TEATRO LA SONRISA DEL ARROZAL EN UN ACTO DEL LA PLATAFORMA ATUREM LA GUERRA DE MOLLET DEL VALLES

MANIPULACION EN LA RADIO Y TV MUNICIPAL DE MOLLET DEL VALLES

Imatge
La manipulación y el silencio INFORMATIVO que practica la Radio y TV municipal contra la oposición y algunas entidades sociales, solo hacen falta echar una ojeada a los debates en TV y escuchar los informativos de la Radio para darse cuenta que no hay pluralidad, eso si el equipo de gobierno municipalPSC-CIU sale hasta en la sopa, los resúmenes de los plenos solo sacan las respuestas del concejaldel equipo de gobierno de turno sin hacer mención a los concejales que hacen las interpelaciones, el ninguneo que padecemos hace el efecto que en nuestra ciudad aparezca la oposición que no hace su trabajo que es fiscalizar la acción del gobierno municipal yo personalmente hago una media de 15 preguntas y propuestas en cada pleno, de temas que me plantean entidades o personas de nuestra ciudad y nunca se me nombra.
Por unos medios de comunicación públicos plurales y participativos

Homenaje institucional a la Anna Bosch primera Alcaldesa Comunista de Mollet

Imatge
L'Ajuntament homenatja Anna Bosch L'Ajuntament de Mollet commemora aquest divendres (19 h) el 30è aniversari dels ajuntaments democràtics amb un acte institucional en què s'homenatjarà la primera alcaldessa de la democràcia, Anna Bosch, despareguda al gener. En la primera part de l’acte, que es farà a la sala de plens, hi prendran part representants dels diversos grups municipals que van integrar el primer consistori: Josep Torrecillas (PSUC); Antonio Mendoza (PSC-PSOE); Arcadi Viñas (CDC); i Antonio Sánchez (CUII), que recordaran l’època.
En la segona part de l’acte, intervindran les exalcaldesses Carme Coll i Montserrat Tura, i l’actual alcalde, Josep Monràs. Tots tres parlaran de la tasca de govern i del paper dels ajuntament com a motor de democratització del país i d’establiment de polítiques de servei .
Tornar

MOLLET PER LA III REPUBLICA (MOCIO)

Imatge
MOCIÓ
Que presenta al Ple de l’Ajuntament de l’Ajuntament de Mollet del Vallès el Grup Municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa d’ AJUNTAMENTS EN HOMENATGE A LA PROCLAMACIÓ DE LA II REPÚBLICA I PER UN PROCÉS CONSTITUENT CAP A LA III REPÚBLICA
Exposició de motius
El 14 d’abril de 1931 es proclamava la II República, ara fa 78 anys. Les Corts Republicanes promulgaven la Constitució més avançada del seu temps, la qual reconeixia els Estatuts d’Autonomia de Catalunya, Euskadi i Galícia. La II República va ser el moment més avençat de desenvolupament de la democràcia a Catalunya i a l’Estat Espanyol perquè va suposar l’inici d’unes polítiques favorables als drets de les classes populars i als drets nacionals de Catalunya com no s’havien donat mai: igualtat entre homes i dones, promoció de l’ensenyament públic i laic, dret al treball, a la terra i a la salut. No hem d’oblidar que va ser un cop d’estat feixista el que va posar fi a un govern legítim i a un model …