dissabte, 2 de maig de 2009

PARTICIPACION EN LA MANIFESTACION DEL 1º DE MAYO EN BARCELONAAnte la crisis, movilízate por tus derechos

En este 1º de mayo de 2009, Fiesta Internacional de los Trabajadores, nos encontramos en una de las mayores crisis económicas de las últimas décadas. Se trata de una crisis del sistema capitalista, un sistema injusto que ha fracasado tanto en lo económico como en el desarrollo de los derechos sociales y en la salvaguarda del medio ambiente.

El paro, la desigualdad, la explotación de los países emergentes, la pobreza y la enfermedad se están incrementando vertiginosamente. La miseria se ha feminizado aún más y los derechos sociales se han reducido. La democracia ha retrocedido y la guerra se presenta en el escenario mundial como solución a los problemas políticos. En España la crisis está golpeando a los trabajadores con especial rigor. Más de 4 millones de parados y una importante reducción de la demanda, que está llevando a la recesión, caracterizan la situación. Es el triste balance del neoliberalismo que se presentó falazmente como la gran solución capitalista a los problemas de la Humanidad. Una solución hoy fracasada en lo económico y en lo político.

dijous, 30 d’abril de 2009

Per una sanitat publica y de qualitat


El govern recomana al hospital de Mollet pujar el temps d'espera per intevencions quirugicas
Que el govern recomani al hospital de Mollet pujar el temps d'espera per operar-se sembla, com a mínim -i a primera lectura-, una idea extreta d'una pel·lícula amb un finíssim humor surrealista anglès. Però no, si de cas seria producte del finíssim humor català, que poso en dubte, quan la font de la qual brolla és el Departament de Salut de la Generalitat, un ens que genera poca comicitat, almenys a la comarca. El Vallès Oriental arrossega un càstig endèmic en inversió de recursos sanitaris admès pel govern català, i que hauria de quedar pal·liat amb l'obertura del nou equipament a Mollet la Direcció de l'Hospital de Mollet: ho ha fet bé, ha baixat el temps d'espera per operar-se al seu hospital, però no s'emocioni. L'han de pujar de menys dos mesos fins als tres". Això o alguna cosa semblant, segurament més protocol·lària, deu ser el que ha rebut el centre sanitari, juntament amb un copet a l'espatlla. No sé si cal estudiar medicina, ser un gestor hospitalari o simplement treballar al Departament de Salut per encaixar aquest plantejament amb una cara d'absoluta normalitat. Com que no és el meu cas, em decanto per l'estupefacció, que es transforma en incredulitat quan se'ns exposen les raons. Resulta que hi ha d'haver un llindar mínim de temps d'espera, entre dos i tres mesos -per operacions sense urgència, és clar- perquè els tràmits burocràtics puguin seguir el seu curs. La realitat és tossuda i ens ho posa realment difícil perquè ens reconciliem amb els camins inescrutables, sempre sorprenents, de la burocràcia.
Compte amb els comptes!.
Si hem de dotar més centres de dia, llars d'infants municipals, CAP, i amb els temps que corren majors dotacions a serveis socials, potser caldrà prioritzar,

dimecres, 29 d’abril de 2009

MI MAS ENERGICA CONDENA PARA ESTE SER INCIVICO Y MI SOLIDARIDAD CON EL PROFESOR AGREDIDO

El padre de un alumno de Mollet expulsado de clase agrede al profesor

Un profesor del Instituto de Educación Secundaria (IES) Vicenç Plantada de Mollet del Vallès ha denunciado hoy una agresión por parte del padre de un alumno sufrida ayer después de que el docente expulsara al estudiante de su clase por conducta indebida.

Según han informado fuentes conocedoras del incidente, el profesor expulsó ayer al alumno de la clase de Música que estaba impartiendo en el instituto Vicenç Plantada y, posteriormente, dio parte de lo sucedido.

Al parecer, según las mismas fuentes, no es la primera vez que este alumno ha sido expulsado de las aulas, pues anteriormente ya había tenido problemas en su relación con el profesorado.

Denuncia ante los Mossos

Cuando el profesor terminó su jornada laboral en el instituto, fue agredido fuera del recinto del centro por el padre del alumno, quien le dio dos bofetones.

El profesor acudió ayer mismo a una comisaría de los Mossos d'Esquadra para denunciar la agresión, si bien no ha formalizado la denuncia hasta hoy porque debía adjuntar un parte médico.

dimarts, 28 d’abril de 2009

MENHIR ENCONTRADO EN EL PLA DE LAS PRUNERAS DE MOLLET


Foto del Grup Municipal ICV-EUIA al fondo el Menhir encontrado de mas de 6000kg


El pasado Lunes el Ayuntamiento de Mollet organizo una visita para toda la corporacion y poder ver el Menhir encontrado en las escabaciones que se estan llevando a cabo en el pla de les pruneras donde se hubicara un nuevo aparcamiento subterraneo, este hallazgo es muy importante ya que segun los primeros estudios data de mas de 5000 años de antiguedad.
Asi mismo en el pleno municipl del dia 27 de Abril se aprovo por unanimidad de todos los grupos municipales una mocion para exigir a la Generalitat que una vez estudiado vuelva a nuestra ciudad.

dilluns, 27 d’abril de 2009

EL ALCALDE DE MOLLET NO DEJA INTERVENIR EN EL PLENO MUNICIPAL A LA F.AVV DE MOLLET YO EXPUSE SUS PREGUNTAS EN SU NOMBRE
EL REGLAMENTO DE PARTICIPACION CIUDADANA PERMITE HACER PREGUNTAS AL EQUIPO DE GOBIENO MUNICPAL PSC-CIU POR PARTE DE ENTIDADES Y VECINOS Y EL ALCALDE SR. MONRAS COMETE UNA NUEVA ALCALDADA AL NO PERMITIR A LA FEDERACION DE ASOCIACIONES DE VECINOS DE MOLLET HACER PREGUNTAS DE LOS BARRIOS DE DIFERENTES PROBLEMATICAS QUE A CONTINUACION SE DETALLAN.

La Federació i les AVV, en junta, volem que s´ arreglin les pudors i rates provinents de la bassa de porquería existent en el camí del Calderí, amb les cruïlles del C/ Martí l´ Humà i l´ Avinguda de la LLibertat, del barri del Calderí. Demana a l´ Ajuntament lo que ha fet per solventar el tema i si han hagut converses amb el Consorci de Zona Franca, ja que l´ intenció nostre es reprende la solució definitiva del greu problema.


Quand la Federació va presentar a l´ equip de govern la campanya de tarifes elèctriques + taxes i impostos, un dels compromisos del nostre govern va ser que el menjador social per la gent gran de l´ edifici dels LLadoners també el podrian utilitzar els veïns/es que estant a l´ atur tinguin problemes de manutenció. Ara la regidora de serveis socials en una reunió, diu que no és així, que solament será per la gent gran.La Federació no enten que, ara l´ equip de govern es desdigui de la seva proposta, ja feta pública. Demanem explicacions refèrent al canvi i si es manté la nova idea, que es faci un Menjador Social per atendre als nostres veins/es que estant en situació d´atur tinguin problemes de manutenció, tinguin l´ edat que tinguin. També volem saber els criteris d´ adjudicació dels ajuts, ja que varis veïns de la ciutat, han vist gent amb vals per adquirir queviùres i altres que son capritxos o articles cars, en els supers.


Demanem a l´ equip de govern prengui mesures de protecció als barracons de Cal Músic i la bencinera per paliar desgracies, degut als accidents que s´ estant prodüint a la AP7.


Demanem es solucioni la sortida d´aigües residuals del Mossos, ja que és un niu de porquería, i un lloc on pot aniar el mosquit tigre.


Volem reunió amb la regidora Alicia Dominguez per canviar el programa dels veïns/es de ràdio, ja que no estem d´ acord amb l´ actual format.


Degut a que la posta en funcionament dels Consells Territorials de Salut s´ estant endarrerint, a l´ igual que el de Mollet, i tenin informacions de diverses Federacions on se sap que, aixó es degut a traves de certes alcaldies, ens veiem

obligats a fer la pregunta al nostre alcalde, en el desitg, com a priori estem segurs, que a Mollet no es dona el cas.
Atentament :


La Junta de la FAVM

diumenge, 26 d’abril de 2009

FIN DE SEMANA CON MUCHA ACTIVIDAD POLITICA Y SOCIAL
EL VIERNES EN LA CONMEMORACION DE LOS 30 AÑOS DE AYUNTAMIENTOS DEMOCRATICOS EN BADALONA ICV-EUIA-EPM.
EL SABADO POR LA MAÑANA EN LAS JORNADA DE POLITICA MUNICIPAL DE EUIA SOBRE MEDIDAS LOCALES CONTRA LA CRISIS.
EL SABADO POR LA NOCHE CUMPLIENDO CON MI DEBER COMO REGIDOR DE MOLLET EN EL 30 ANIVERSARIO DEL CENTRO CULURAL ANDALUZ DE NUESTRA CIUDAD

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...