Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de maig 24, 2009

EL GRUP MUNICIPAL D`ICV-EUIA DE MOLLET SE REUNE CON ADIMO

Imatge
Foto de la reunion CON ADIMO Y EL GRUP MUNICPAL D`ICV-EUIA ANTONIO lOPEZ Y NOEMI FERNANDEZ

El passat 27 de maig el Grup Municipal d’ICV-EUiA es va reunir amb l’Associació de Discapacitats de Mollet- ADIMO- per fer una anàlisi dels problemes d’accessibilitat de la ciutat i recollir les seves propostes i inquietuds.

La reunió va resultar molt positiva. Es va constatar la manca de manteniment de les plataformes dels autobusos públics i s’acordà fer un seguiment per tal de demanar a l’Ajuntament un major control sobre l’empresa adjudicatària.

S’acordà la possibilitat de realitzar conjuntament una campanya per tal que ADIF realitzi les adaptacions a totes les seves estacions de tren i molt especialment a la de Mollet-Sant Fost.

També demanar a l’Ajuntament que promogui i sensibilitzi el sector comercial per tal de donar a conèixer els subvencions existents per a l’eliminació de les barreres d’accés per a les persones amb mobilitat reduïda..

Es platejà també la necessitat que l’Ajuntament est…

ACTE ELECTORAL A MOLLET DEL VALLES

El diputat Joan Herrera visitarà Mollet en el marc de la campanya d’ICV-EUiA a les Europees 2009

El proper dissabte 30 de Maig a les 19 hores de la tarda a la Plaça de Catalunya de Mollet es celebrarà l’acte central a la nostra ciutat de la campanya electoral per les Europees 2009.L’acte tindrà un format de Festa-miting i comptarà amb la presència destacada de el diputat al Congrés dels Diputats per ICV, Joan Herrera. També hi participarà el candidat a aquestes eleccions per EUiA, Toni Barbarà, responsable de temes europeus d’EUiA.Per la banda local intervindran la portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Noemí Fernández i el també regidor, Antonio López, coordinador d’EUiA a Mollet.En l’acte els membres d’ICV-EUiA defensaran la seva proposta per aquestes europees basada en la idea força: “CRISI DE DRETES, SOLUCIONS D’ESQUERRA”. Per a la coalició ICV-EUiA la important crisi econòmica que patim a Catalunya i a Europa ha estat provocada per les polítiques de dretes que es venen aplicant …

SALVEM CAL TRABAL MANIFESTACION

Imatge
EUiA de L´Hospitalet valora molt positivament la mobilització en defensa de Cal Trabal i demana diàleg i participació


Esquerra Unida i Alternativa de l´Hospitalet de Llobregat felicita al moviment en defensa de Cal Trabal per la marxa que va congregar més de 700 persones ahir pel matí pels carrers de la ciutat.

D´altra banda, EUiA valora molt positivament la mobilització de la ciutadania de l´Hospitalet per la defensa d´aquest espai agrícola i expressa la seva satisfacció per la sensibilització i el compromís dels ciutadans i ciutadanes de l´Hospitalet que sortiren al carrer de forma massiva, com feia temps que no es recordava a la nostra ciutat.

EUiA de l´Hospitalet de Llobregat creu que la solució a la problemàtica de Cal Trabal només pot venir de la mà del diàleg i de la participació dels ciutadans i ciutadanes. És per això que demana que s´obrin vies per tal de satisfer aquestes demandes.