dissabte, 30 de maig de 2009

EL GRUP MUNICIPAL D`ICV-EUIA DE MOLLET SE REUNE CON ADIMO


Foto de la reunion CON ADIMO Y EL GRUP MUNICPAL D`ICV-EUIA ANTONIO lOPEZ Y NOEMI FERNANDEZ

El passat 27 de maig el Grup Municipal d’ICV-EUiA es va reunir amb l’Associació de Discapacitats de Mollet- ADIMO- per fer una anàlisi dels problemes d’accessibilitat de la ciutat i recollir les seves propostes i inquietuds.

La reunió va resultar molt positiva. Es va constatar la manca de manteniment de les plataformes dels autobusos públics i s’acordà fer un seguiment per tal de demanar a l’Ajuntament un major control sobre l’empresa adjudicatària.

S’acordà la possibilitat de realitzar conjuntament una campanya per tal que ADIF realitzi les adaptacions a totes les seves estacions de tren i molt especialment a la de Mollet-Sant Fost.

També demanar a l’Ajuntament que promogui i sensibilitzi el sector comercial per tal de donar a conèixer els subvencions existents per a l’eliminació de les barreres d’accés per a les persones amb mobilitat reduïda..

Es platejà també la necessitat que l’Ajuntament estudií i doni solució immediata a l’accessibilitat a la segona planta del Centre Cultural La Marineta.

També ADIMO va fer saber al Grup Municipal que necessitarien que l’Ajuntament els cedís un espai més adient que el que ara utilitzen on poder desenvolupar millor les seves tasques com a associació.

El grup Municipal, com a representants també de la ciutadania, es va comprometre a fer arribar a l’equip de govern municipal totes i cadascuna de les inquietuds i propostes plantejades per ADIMO i donar-los el màxim de suport i acompanyament en totes les propostes.


Grup Municipal d’ICV-EUiA

Mollet del Vallès, maig de 2009

dimarts, 26 de maig de 2009

ACTE ELECTORAL A MOLLET DEL VALLES

El diputat Joan Herrera visitarà Mollet en el marc de la campanya d’ICV-EUiA a les Europees 2009

El proper dissabte 30 de Maig a les 19 hores de la tarda a la Plaça de Catalunya de Mollet es celebrarà l’acte central a la nostra ciutat de la campanya electoral per les Europees 2009.L’acte tindrà un format de Festa-miting i comptarà amb la presència destacada de el diputat al Congrés dels Diputats per ICV, Joan Herrera. També hi participarà el candidat a aquestes eleccions per EUiA, Toni Barbarà, responsable de temes europeus d’EUiA.Per la banda local intervindran la portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Noemí Fernández i el també regidor, Antonio López, coordinador d’EUiA a Mollet.En l’acte els membres d’ICV-EUiA defensaran la seva proposta per aquestes europees basada en la idea força: “CRISI DE DRETES, SOLUCIONS D’ESQUERRA”. Per a la coalició ICV-EUiA la important crisi econòmica que patim a Catalunya i a Europa ha estat provocada per les polítiques de dretes que es venen aplicant des de els diferents governs. Aquestes polítiques han demostrat la seva ineficàcia i ara el que cal es donar pas a les polítiques ecologistes i d’esquerres que sempre ha defensat la coalició. Calen solucions d’esquerres per sortir d’una crisi de dretes. Per una Europa social, verda, feminista i dels pobles.La Festa-Miting comptarà també amb la animació musical de LA PORTATIL FM que ens portarà la seva música tradicional.Per últim, us avancem que el proper dimarts 2 de Juny al matí visitarà Mollet la candidata nº 2 de Catalunya, Núria Lozano, responsable de món del treball d’EUiA que visitarà el Mercat setmanal i després (12h) oferirà una roda de premsa als mitjans al costat de l’Ajuntament.

diumenge, 24 de maig de 2009

SALVEM CAL TRABAL MANIFESTACIONEUiA de L´Hospitalet valora molt positivament la mobilització en defensa de Cal Trabal i demana diàleg i participació


Esquerra Unida i Alternativa de l´Hospitalet de Llobregat felicita al moviment en defensa de Cal Trabal per la marxa que va congregar més de 700 persones ahir pel matí pels carrers de la ciutat.

D´altra banda, EUiA valora molt positivament la mobilització de la ciutadania de l´Hospitalet per la defensa d´aquest espai agrícola i expressa la seva satisfacció per la sensibilització i el compromís dels ciutadans i ciutadanes de l´Hospitalet que sortiren al carrer de forma massiva, com feia temps que no es recordava a la nostra ciutat.

EUiA de l´Hospitalet de Llobregat creu que la solució a la problemàtica de Cal Trabal només pot venir de la mà del diàleg i de la participació dels ciutadans i ciutadanes. És per això que demana que s´obrin vies per tal de satisfer aquestes demandes.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...