dimecres, 2 de setembre de 2009

Yo no he visto en ningun medio de comunicacion los buenos resultados de la izquierda Alemana MANIPULACION MEDIATICAEUiA felicita Die Linke pels seus bons resultats electorals
La formació germana d´EUiA obté excel•lents resultats en les eleccions regionals realitzades a tres lands alemanys

EUiA felicita Die Linke (L´esquerra) pels esplèndids resultats electorals que ha obtingut. La formació d´esquerres catalana ho fa des de la proximitat que suposa compartir organització, el Partit de l´Esquerra Europea (PEE), i acció política quotidiana, amb els companys i companyes de Die Linke. EUiA expressa així també a l´organització alemanya la seva voluntat de treballar conjuntament i de col•laborar.

Die Linke ha obtingut un 21%, un 27´3% i un 21´3 % a Saxònia, Turíngia i Sarre. Traduït en escons, això significa 28, 27 i 11 diputats als respectius Parlaments . Aquestes xifres suposen així mateix que Die Linke passa a ser la segona força política a Saxònia i Turíngia, darrera de la dreta governant, CDU (Unió Cristiana Demòcrata), i la tercera a Sarre. D´aquesta manera, la formació d´esquerres esdevé determinant en la futura gestió de govern a aquestes regions.

"El seu bon treball i la justesa de les seves reivindicacions i lluites populars han permès aquest tan notable èxit que cal llegir en la perspectiva de les molt properes eleccions generals del proper 27 de setembre a Alemanya", han manifestat el coordinador general d´EUiA, Jordi Miralles, i el responsable de l´Àrea d´Internacional de la mateixa formació, Antoni Barbarà.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...