dissabte, 12 de desembre de 2009

Aminatou, te queremos viva

Ignacio Ramonet, Julio Anguita, Almudena Grandes, James Petras...
Querida Aminatou, el mundo ha contemplado estas semanas con admiración la firmeza de tus convicciones, la entereza de tus principios, la justicia de tu causa, la dignidad de tu lucha. Pensamos que es suficiente, Aminatou, y que tanto tu pueblo como aquellos para los que representas un ejemplo, así como tus propios familiares y amigos, necesitan más tu vida que tu recuerdo. Igualmente, los activistas de derechos humanos han tomado ejemplo de tu lucha, pero necesitan que sigas con ellos día a día. Es cierto que los mártires sirven de inspiración a los movimientos, pero a estas alturas la historia está sembrada de mártires y lo que necesitamos es que los ciudadanos tomen conciencia de los problemas. Esto ya lo has conseguido con tu lucha, Aminatou.Pedimos a todo el que pueda llegar hasta Aminatou que haga suyo este mensaje y se lo transmita, de modo que termine en las próximas horas con su huelga de hambre y pueda iniciar cuanto antes su restablecimiento.

Contador web

dimecres, 9 de desembre de 2009

EUiA de Mollet celebra la implantació del Bus a la UAB.

Esquerra Unida es sent molt satisfeta de comprovar que la campanya “Volem el Bus a la UAB” que va impulsar conjuntament amb ICV ha donat finalment els seus fruïts.L’organització critica el cinisme de l’equip de govern municipal, els quals no van donar suport a la campanya en cap moment.

EUiA Mollet vol mostrar la seva satisfacció per l’assoliment de l’ansiat servei d’autobús que permetrà la connexió directa entre el nostre municipi i el campus universitari de la UAB a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), tal i com va anunciar la setmana passada el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.Aquesta es una reivindicació que va sorgir de la secció local de Joves d’EUiA (Alternativa Jove) al llarg de l’any 2007 i que va ser assumida per la coalició d’ICV-EUiA Mollet i el seu grup municipal, els quals van dur a terme durant l’any 2008 la coneguda campanya “A Mollet, Volem el Bus a la UAB”. Aquesta campanya va comptar amb la recollida de 1.216 signatures de ciutadans que hi donaven suport i que van ser lliurades al registre de l’Ajuntament tot just ara fa un any.EUiA Mollet es mostra crítica amb l’actitud de l’equip de govern municipal en tot aquest procés, el qual ara es vanagloria d’haver aconseguit un objectiu al que en cap moment va donar suport. El propi alcalde, Sr. Monràs, al ser interpel·lat durant un Ple Municipal a la tardor de 2007 sobre la necessitat d’aquest servei, va respondre que no era prioritari i que ell “també havia estudiat a la UAB sense cap bus i que aquí estava”. Durant els mesos que va durar la campanya en reclamació d’aquest bus, l’equip de govern va desacreditar en varis moments la necessitat d’aquest servei. Esquerra Unida lamenta que ara, quan la Generalitat de Catalunya ha decidit implantar definitivament aquesta línea, es pengin les medalles cínicament quan mai hi han cregut.

Mollet del Vallès, a 9 de desembre de 2009.

Comissió Local d'Esquerra Unida i Alternativa de Mollet
Contador web

VIAJE A VENECIA DE OLAYA LOURDES Y ANTONIO


Contador web

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...