divendres, 18 de desembre de 2009

TODOS Y TODAS CON AMINETU HAIDAR Y EL PUEBLO DEL SAHARACayo Lara Iu Aminetu volará al Aaiun viva. Viva Aminetu y su dignidad, firmeza y valentía que ha conmocionado a millones de personas honradas y sensibles con su causa. Gracias a todos y todas por vuestra acción, el gesto, la solidaridad y el sentimiento herido. Es una noche de alegría y de condena a los gobiernos responsables de 32... días de sufrimiento innecesario. Aminetu es ya el alma de la autodeterminación del pueblo saharaui.LA LUCHA VALE LA PENA
Contador web

diumenge, 13 de desembre de 2009

PRESSUPOSTOS I IMPOSTOS MUNICIPALS 2010

El passat 19 de novembre es va celebrar un Ple Municipal Extraordinari en el qual es van aprovar els Pressupostos Municipals de Mollet per l’any 2010. Prèviament, al mes d’octubre, es va aprovar la pujada de les ordenances fiscals en casi un 2%.

Des del Grup Municipal d’ICV-EUiA considerem que s’haurien d’haver congelat les taxes i impostos per dos motius. Primer, perquè l’any passat ja es varen apujar casi un 5%. En segon lloc, l’IPC actual està sent negatiu en aquests temps de profunda crisi econòmica que afecta a tots els ciutadans.

El nostre grup municipal es va abstenir en la votació dels pressupostos municipals perquè l’equip de govern PSC-CiU es va comprometre a negociar amb nosaltres aquests pressupostos amb les dos premisses següents: incrementar les partides destinades a serveis socials i a la creació de llocs de treball i formació per a les persones aturades.

Els fruits d’aquestes negociacions van ser positius, doncs per primer cop el Sr. Monràs es va dignar a dialogar amb el nostre grup municipal en una reunió. Tot i així, van quedar paleses les nostres diferències en el model de ciutat i en les prioritats. A diferència de l’equip municipal, nosaltres considerem prioritari retallar la despesa en l’aparell polític i gerencial de l’Ajuntament (tenim 18 regidors de govern, tots amb algun tipus de dedicació i amb una alta remuneració, així com 4 gerents en comptes de només un com havia estat habitual fins aquesta legislatura), a la vegada que també considerem important introduir la progressivitat en les taxes i impostos municipals, fomentar la participació ciutadana i establir un veritable pla de mobilitat, accessibilitat i aparcaments dissuasoris.

En canvi, si va haver una bona disposició seguir dialogant sobre temes en els quals podem apropar posicions en aquests temps difícils. Això i els dos compromisos arrencats van ser decisius per determinar que l’abstenció era la postura més adequada i responsable.

Antonio López

Regidor d’ICV-EUiA i Coordinador d’EUiA Mollet.Contador web

Edificios que se deberian rehabilitar en Mollet


En nuestra ciudad hay varios edificios antiguos que son un peligro para los viandantes y afean nuestra ciudad entre otros, este que se ve en la foto, en la calle Rafael Casanova, otro en los Cuatre Cantons que incluso tuvo que intervenir los bomberos el otro dia y asi un largo etc, y que hace nuestro equipo de Gobierno Municipal PSC-CIU no hace nada para instar a los propietarios a su reparacion.

Contador web

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...