dissabte, 26 de desembre de 2009

DEMANEN CARBÓ PEL EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL DE MOLLET DEL VALLÈS PSC+CIU.


PER FER UN PACTE AMB LA DRETA DE CIU

PER NO FER ACCESSIBLE LA MARINETA

PER LA MALA GESTIÓ DEL PORQUIN DE PLANA LLEDÓ

PER OPOSAR-SE A LA AMPLIACIÓ DEL PEIN DE GALLECS

PER PENJAR-SE MEDALLES QUE NO CORRESPONDRE BUS UAB, PEIN GALLECS

PER NO RESPECTAR LA MAJORIA SINDICAL DE CCOO A LA AJUNTAMENT

PER NO REDUIR LA DESPESA DEL EQUIP DE GOVERN

PER NO REDUIR ELS QUATRE GERENTS A UNO

PER MALVENDRE UNA PARCELA PUBLICA AL DEKHALON

PER LA TANCA DEL PARC DE CAN MULA

PER LA FALTA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

PER LA MONOPOLITZACIÓ PARTIDISTA PSC DE RADIO I TV DE MOLLET

PER LA MALA GESTIÓ DEL 4º INSTITUT

PER NO POSAR MARQUESINES EN LAS PARADES DEL BUS URBÀ

PER OPOSAR-SE A LA CREACIÓ DE UN CONSELL DE URBANISME

PER LA MALA GESTIÓ DE LAS INSTANCIA'S

PER LA DISCRIMINACIÓ QUE FAN A ALGUNES ENTITATS

PER NO APROFITAR LES AGUAS FREÀTIQUES

PER NO AFRONTAR LA CRISIS FEM UN PLAN ANTI-CRISIS AMB PARTICIPACIÓ SOCIAL

PER NO CONSTITUIR EL CONSELL DE CIUTAT

PER NO CONSENSUAR PLENAMENT LA ELECCIÓ DEL NOU SINDIC PERSONE

PER FER UN PARQUIN PRIVATIZAT DE PAGAMENT AL NOU HOSPITAL

dimecres, 23 de desembre de 2009

ASAMBLEA LOCAL DE ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA DE MOLLET DEL VALLES
VALORACION ACTIVIDADES EUIA MOLLET

PARTICIPACION DIADA NACIONAL

PUBLI- DIA INTRENACIONAL VIOLENCIA DE GENERO

XERRADA AMB AMB JORDI MIRALLES SOBRE LA CRISIS

10.000 EJEMPLARES REVISTA ALTERNATIVES PER MOLLET

PARTICIPACION EN LAS MANIFESTACIONES SINDICATOS CCOO -UGT

4 PANCARTAS CONTRA LA CRISIS

COMUNICADOS DE PRENSA EDUCACION , BUS UAB ETC

ARTICULOS DE OPINION

PARTICIPACION JORNADAS ESCOLAS BRESSOLS

GRUP MUNICIPAL.

PRESUPUESTOS E IMPUESTOS MUNICIPALES

FEILS 2010 PROPUESTAS

GALLECS AL PEIN

BUS A LA UAB

MAS DE 100 PREGUNTAS AL PLENO

MAS DE 20 MOCIONES

ESCOLA BRESSOLS

MOVILIDAD

APARCAMIENTOS DISUASORIOS

PAQUIN PLAZA JOAN MIRO

PROPUESTA NOMBRE IES ANNA BOSCH

SINDIC PERSONE

MOVIMIENTOS SOCIALES:

DONDE PARTICIPAN MIEMBROS DE EUIA

MOLLET AMB CUBA

PLATAFORMA ATRUREM LA GUERRA

AAVV

ADIMO

Contador web

dimarts, 22 de desembre de 2009

El senador d´EUiA demana a Moratinos que intercedeixi a favor de l´alliberament del director de Greenpeace a Espanya


El senador d´EUiA demana a Moratinos que intercedeixi a favor de l´alliberament del director de Greenpeace a Espanya


El senador d´ICV-EUiA, Joan Josep Nuet, ha enviat una carta al Ministre d´Assumptes Exteriors del Govern espanyol, Miguel Ángel Moratinos, en la que li sol•licita que intercedeixi a favor de l´alliberament de Juan López Urralde, director de Greenpeace a Espanya, i d´altres activistes de l´organització ecologista Greenpeace.En el text, Nuet assenyala que “no només s´ha de carregar amb la vergonya del fracàs de la Cimera de Copenhaguen, sinó que també s´ha vist com aquesta ha estat eclipsada per una repressió desproporcionada de l´exercici de la llibertat d´expressió que han exercit pacíficament diverses persones a les afores del recinte de la cimera.”Pel senador, “la Cimera del Clima de Copenhaguen representava una oportunitat única per aconseguir un acord just ambiciós i vinculant que salvés el clima”, però, segons Nuet, “els líders mundials no han volgut comprometre´s, han traït el futur del planeta i de les pròximes generacions, i s´ha empresonat els ecologistes”.El passat dimecres, 17 de desembre, el director de Greenpeace a Espanya, Juan López de Uralde, i els també activistes en la defensa del Medi Ambient, Nora Christiansen i Christian Schmutz, van ser detinguts per desplegar dues pancartes en la recepció oficial que oferia la reina de Dinamarca a d´altres caps d´Estat al Palau de Christiansborg, en el marc de la Cimera. Les pancartes deien: “Els polítics parlen, els líders actuen.” Amb aquesta acció, els membres de Greenpeace intentaven fer una crida als líders mundials reunits a la gala per a què actuessin decididament en la lluita contra el canvi climàtic. Després de declarar davant del jutge, els activistes van ser reclosos a la presó danesa de Vestre Faengsel, en règim d´aïllament i sense judici fins el pròxim 7 de gener. El divendres 18 de desembre es va detenir un quart membre de Greenpeace, Joris Thijssen, el qual també es troba empresonat i a l´espera de judici.

El senador d´EUiA, Joan Josep Nuet.

--------------------------------------------------------------------------------

Mocio rebutjada per PSC-CIU i la Abstencio del PP .a favor ICV-EUIA I ERC


MOCIÓ


Que presenta al Ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès el Grup Municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa per impulsar la creació del Consell Assessor d’Urbanisme i política territorial de la ciutat de Mollet del Vallès

ANTECEDENTS

Atès que avui dia la gestió del urbanisme és una de les principals competències dels nostres ajuntaments.

Atès que la gestió urbanística ha permès durant aquests 30 anys de democràcia municipal rectificar moltes de les dinàmiques perverses que el franquisme havia instaurat a la nostra ciutat.

Atès que els diferents governs municipals, amb la complicitat del moviment ciutadà, han transformat en espais públics allò que eren espais d’usos marginals, des d’una perspectiva urbanística, recuperant espais per reconvertir-los en noves zones verdes, transformant les rieres en passejos, aturant l’especulació urbanística que va massificar els nostres barris, creant nous equipaments, millorant les vies de comunicació, etcètera.

Atès que avui la gestió urbanística al segle XXI ja no es pot guiar només pel criteri fonamental de planificar racionalment el territori, sinó que ha de contemplar l’equitat i la cohesió social. Un urbanisme que ha de tenir una visió molt més àmplia que l’actual, més complexa, i que prengui com a base les múltiples situacions que conflueixen en l’espai públic com l’espai on s’articula i desenvolupa la convivència ciutadana.

Atès que per fer realitat aquest nou urbanisme del segle XXI és obvi que la participació ciutadana en tots els seus processos de planificació i d’execució ha de ser fonamental i avui; ja son molts els aspectes de la vida municipal on s’articulen processos de participació ciutadana i la gestió urbanística no pot seguir sent una excepció.

Atès que per una altra banda la gestió urbanística esta avui a l’estat espanyol sota sospita degut als presumptes, alguns i d’altres ja provats, casos de corrupció que han tingut com a rerefons la gestió municipal.

Atès que la protecció del territori i la defensa del urbanisme generen una activitat pública decisòria sobre la qualificació o l’ús del sòl, que constitueix una indubtable font de poder de grans efectes econòmics.

Atenent a les recomanacions de la Llei d’Urbanisme de Catalunya i seguint les indicacions que es deriven de la Convenció de NNUU contra la corrupció aprovada el 31 d’octubre de 2003 i ratificada per l’Estat Espanyol.

Atenent a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat per tal d’impulsar un urbanisme harmoniós i sostenible i garantir el dret al medi ambient en benefici de les majories que segueixi sent transformador a la nostra ciutat; i per garantir al màxim la transparència en les decisions de planejament urbanístic i seguir implicant a la ciutadania en la política municipal com ja passa en d’altres àmbits; assegurant així que el interès general sigui l’eix rector de la planificació i execució urbanística.

És per això que el Grup Municipal d’ICV-EUiA proposa al Ple l’adopció dels següents acords:

Primer.- El Ple municipal acorda la creació d’una comissió de treball per tal de redactar una proposta de Consell Assessor d’Urbanisme i Política Territorial del municipi.

Segon.- El Ple municipal recomana als membres de la comissió tenir present per a la composició del Consell Assessor d’Urbanisme i Política Territorial del municipi els criteris de representativitat, transparència i procediments oberts per als nomenaments i que tingui en compte la representativitat político administrativa, la socioeconòmica i la cívica i professional.


Tercer- El Ple Municipal insta a l’alcalde a convocar i presidir aquesta comissió de forma immediata per tal de garantir que el ple municipal de gener de 2010 pugui aprovar la creació de l’esmentat Consell.

Quart.- Trametre el següent acord a totes les entitats de la ciutat inscrites el registre municipal d’entitats i a les corresponents entitats convocades per elaborar la proposta de Consell Assessor d’Urbanisme i Política Territorial del municipi.Grup Municipal d’ICV-EUiA

Mollet del Vallès, 11 de desembre de 2009

Contador web

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...