dijous, 11 de febrer de 2010

El año que viene los alumnos de Mollet de Bachillerato nocturno se tendran que matricular en Granollers una verguenza



Por la ley de educacion,por la supresion del bachillerato nocturno, por los decretazos, por hacer la puyeta al tripartit , por no hacer caso a los sindicatos, por pasar de la comunidad educativa, por los 150 euros que pagan por los ordenadores los padres y madres ,por todo eso y mas QUE MONTILLA CESE AL CONSELLER MARAGALL

CORRUPCIÓ I BON GOVERN











En els darrers temps han sortit a la palestra pública nombrosos casos de corrupció que han generat un enorme impacte social. Els casos Millet, Pretòria o Gürtel han mermat la confiança dels ciutadans en els poders públics i en la política en general.



Tots coincidirem que cal expulsar als corruptes de la política, autèntics delinqüents que es serveixen dels bens comuns per enriquir-se. Ara bé, caldria fer una reflexió que sempre passa desapercebuda. I es que si hi ha corruptes a la política es perquè hi han corruptors dins del món econòmic, els quals representen interessos que no es voten ni es controlen però que malgrat tot volen tenir la seva representació institucional amb poder de decisió.



El problema de tot rau en el model financer que tenim, el qual propicia l’enriquiment fàcil, l’especulació immobiliària i l’economia submergida. Mentre això no es canviï seguirà havent corrupció, ja que actualment tenim el terreny adobat i disposat per a que tots els voltors del sector econòmic segueixin temptant als aprofitats de la política, aquells que hi van entrar amb l’objectiu de “forrar-se”.



Per tot això, cal avançar en la democràcia econòmica, cal entrar dins de les empreses i dels consells d’administració. Es precisament el concepte neoliberal de l’economia el que ens porta a aquesta situació: la desregulació del mercat. No pot ser que alguns lobbys empresarials continuïn pressionant al món polític amb total impunitat. No pot ser que la democràcia hagi d’estar subordinada als seus interessos, que són els d’uns pocs.



Per tot això, des d’EUiA apostem per adoptar mesures per lluitar contra la corrupció econòmica, política o social: Qualificar tot el sòl com d’interès general, fixar un preu màxim en la seva venda per evitar l’acció especulativa, prohibir la venda del sòl públic o publicitar tots els convenir urbanístics en un registre únic. Tot això ha de ser el principi que ens ha de dur a canviar el model d’enriquiment d’aquest país, que es el l’autèntic generador de corrupció.





Xavier Huguet



Responsable de l’Àrea Jove d’EUiA Mollet


Contador web

diumenge, 7 de febrer de 2010

POR UN SAHARA LIBRE E INDEPENDIENTE






cinefòrum :“Aminetau Haidar i el Sàhara Occidental: Dos reportatges i un debat”que tindrá lloc el divendres


19 de Febrer a les 19 hores a l'Il·lustre Colegi d'Advocats de Barcelona.

Carrer Mallorca 283 sala 8a planta de Barcelona.

Am la projecció de dos documentals: ''La determinació d'Aminetu'' emès a TV3 fa unes setmanes, i la versió curta de''El problema''

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...