dimarts, 6 d’abril de 2010

NOTA DE PREMSA D’ ICV-EUIA EN RELACIÓ A L’ACTE DE CELEBRACIÓ DEL 79 ANIVERSARI DE LA PROCLAMACIÓ DE LA II REPÚBLICA
El proper dimecres 14 d’abril, la coalició d’ICV-EUiA, associacions i altres persones, celebrarem l’aniversari de la II República, enguany commemorant el centenari del naixement d’un gran poeta de la República, Miguel Hernández. Volem en aquesta data recordar aquest poeta, compartint els seus anhels i desig de llibertat i justicia social. I alhora transmetre la necessitat de recuperar la memòria d’aquest fèrtil període de la nostra història.
El Ple Municipal per unanimitat, a proposta del grup d’ICV-EUiA, va aprovar una moció per la qual s’adheria a la reclamació dels familiars, amistats del poeta i de la Fundació Miguel Hernández d’anul·lació de la sentència a mort emesa contra Miguel Hernández Gilabert per “Rebelión militar”. També es va acordar adherir-se al Centenari del seu naixement, recolzant aquelles activitats que es desenvolupin al municipi, i tenir en compte el seu nom  per a un espai públic (carrer, plaça, escola, biblioteca..) del nostre municipi.
Convidem a tota la ciutadania a participar en aquest acte obert a tothom, on hi haurà una ofrena floral, la lectura del manifest i música i poemes per la República.

Serà el dia 14 d’abril a les 19’30 a la Plaça de la República de Mollet, al costat del centre cívic.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...