divendres, 30 d’abril de 2010

Manifestacion en Madrid en defensa del Juez Garzon y contra el Franquismo


MASTERCOLD SERA LA RESPONSABLE DE LA ADAPTACION DE SUPRESION DE LAS BARRERAS ARQUITECTONICAS DEL CENTRO HISTORICO DE LA MARINETA.


Por fin el centre cultural la Marineta de Mollet será accesible despues de mucho insistir por parte del grup municipal de ICV-EUIA.la empresa MASTERCOLD será la encargada de hacer los trabajos.

dimecres, 28 d’abril de 2010

ICV-EUiA Mollet reclama una economia al Servei de les persones amb motiu de la celebració del Primer de Maig

La coalició local reivindica una ocupació de qualitat amb drets i més protecció social.

Amb motiu de la celebració de la festivitat del Primer de Maig, ICV-EUiA Mollet vol recordar que les polítiques dels governs del PSOE i del PP, amb la inestimable col·laboració de CiU, ens han portat a un model econòmic, laboral i social injust, minat per un desigual repartiment de la riquesa, el treball precari, baixos salaris i pensions, un estat del benestar dels més dèbils d’Europa i un model social i fiscal injustos.

Per a ICV-EUiA Mollet, bona part de les mesures de xoc anunciades pel Govern espanyol serveixen per premiar els banquers i empresaris culpables de la crisi, mentre cada dia els treballadors i treballadores d’aquest país no poden arribar a final de mes mentre pateixen acomiadaments, expedients de regulació o deslocalitzacions injustificades, o veuen com els fan fora de casa seva per no poder pagar la hipoteca o el lloguer, fets que situen el 19% de la població catalana en risc d’exclusió social. Per aquest motiu, des d’ICV-EUiA es proposen les següents mesures al respecte:

1.- Salari i pensions mínims de 1000€ i un sistema just i públic de pensions.
2.- Treball estable, segur i saludable.
3.- Més diners per a la protecció a les persones aturades.
4.- Reforma fiscal justa, per que pagui més qui més te.
5.- Més diners per a serveis públics i polítiques socials.
6.- Avançar cap a una banca pública, convertint els avals lliurats als bancs en participació pública en accions.
7.- Suport al sector industrial i a les petites i mitjanes empreses.

Tot això amb l’objectiu d’assolir un nou model productiu, sostenible econòmica, social i mediambientalment on l’economia estigui al servei de les persones.

ICV-EUiA Mollet

En Mollet hacen falta mas recursos economicos y humanos para hacer frente a las demandas ciudadanas de los servicios sociales En Molle las Lista de espera de las  asistentes/as sociales tiene un plazo para la atención a las personas que requieren atención y prestaciones entre 30 y 60 días  esta situación es intolerable y demuestra la falta de interés por parte del equipo de gobierno municipal del PSC-Y CIU de priorizar las demandas sociales  y de dotar de más recursos económicos y humanos, quiero reconocer el trabajo de los/as profesionales que hacen una tarea que va mas allá de lo que pueden hacer con los insuficientes recursos que tienen. 

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...