Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de maig 23, 2010

ICV-EUiA engega la campanya ‘A Mollet moure’s costa’ amb una xerrada (Recull de premsa Mollet a Ma)

Imatge
Escrit per Marina Careta
Dimecres a la tarda, La Marineta va acollir la primera xerrada de "A Mollet moure's costa", una campanya que ha organitzat ICV-EUiA per instar al consistori a que realitzi un Pla de Mobilitat a la ciutat. En aquest sentit, sota el títol "La mobilitat a la ciutat", Ricard Riol, president de la Plataforma per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i, Pau Noy, coordinador de la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura, van parlar entorn aquesta temàtica. En aquest sentit, Noy va fer una breu comparació entre la mobilitat en les ciutats catalanes i les de la resta d'Europa. "Com menys cotxes hi hagi, més prosperitat", assegurava el coordinador de la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura.

"S'ha de potenciar el transport públic per descongestionar la ciutat, canviar els models de transport", explicava Riol als participants en la trobada i afegia: "S'ha invertit excessivament en la xarxa viària …

PSC y CIU cada dia mas ecologistas?

Imatge
En Mollet el equipo de gobierno municipal PSC+CIU tala de arboles masiva en el Barrio Can Borrell y lo ultimo mas ecologista cesped artificial en diferentes espacios de nuestra ciudad. como este en la ronda del nuevo hospital.