dijous, 27 de maig de 2010

ICV-EUiA engega la campanya ‘A Mollet moure’s costa’ amb una xerrada (Recull de premsa Mollet a Ma)


Escrit per Marina Careta
Dimecres a la tarda, La Marineta va acollir la primera xerrada de "A Mollet moure's costa", una campanya que ha organitzat ICV-EUiA per instar al consistori a que realitzi un Pla de Mobilitat a la ciutat. En aquest sentit, sota el títol "La mobilitat a la ciutat", Ricard Riol, president de la Plataforma per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i, Pau Noy, coordinador de la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura, van parlar entorn aquesta temàtica. En aquest sentit, Noy va fer una breu comparació entre la mobilitat en les ciutats catalanes i les de la resta d'Europa. "Com menys cotxes hi hagi, més prosperitat", assegurava el coordinador de la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura.

"S'ha de potenciar el transport públic per descongestionar la ciutat, canviar els models de transport", explicava Riol als participants en la trobada i afegia: "S'ha invertit excessivament en la xarxa viària de manera que ara hi ha un gran desequilibri entre la oferta viària i la oferta de transport públic". En aquest sentit, el president de PTP va destacar la necessitat del desdoblament de la línia de Vic i va assegurar que "invertir en transport públic és molt més rendible en aquests moments".

diumenge, 23 de maig de 2010

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...