dimarts, 1 de juny de 2010

EUiA Mollet condemna l’atac de l’exèrcit israelià contra els membres de la flota d’ajut humanitari.
L’organització local considera que cal un cal pronunciament dels poders públics contra aquest nou episodi de brutalitat per part de les autoritats israelianes.

EUiA Mollet vol condemnar enèrgicament les greus violacions del Dret internacional, dels drets humans i del Dret internacional humanitari que han comportat l’assassinat de més d’una desena d’internacionals solidaris i es solidaritza igualment amb el poble palestí i la seva lluita per la llibertat i seu dret a l’autodeterminació vers el bloqueig i la vulneració dels drets humans que pateix per part de l’exèrcit sionista i l’estat d’Israel.

Esquerra Unida exigeix l’aclariment dels fets succeïts amb aquest episodi d’abordatge i de violència gratuïta comès en aigües internacionals -o dins de l’espai marí palestí, controlat per Israel- dut per la força armada israeliana contra la població civil internacional que anava en la flota d’ajut humanitari, intentant trencar el setge que pateix Gaza.

EUiA Mollet considera que cal un clar pronunciament i actuacions de les diferents administracions de les autoritats polítiques de Catalunya, de l’Estat espanyol i a nivell internacional contra aquest nou menyspreu de les autoritats israelianes vers la cooperació internacional humanitària i el Dret internacional i exigència de responsabilitats a l’administració israeliana.

Així mateix, la formació molletana dóna suport i fa una crida a la participació a la concentració de denúncia i exigència de responsabilitats que la plataforma “Aturem la Guerra” de Mollet del Vallès ha convocat pel proper divendres 4 de juny, a les 20:30 hores, a la Plaça Prat de la Riba de Mollet, així com a les que s’organitzin a la resta del territori amb idèntica finalitat, com la convocada a Barcelona pel proper dissabte 5 de juny.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...