dijous, 22 de juliol de 2010

Recordem El nostre Alcalde Republicá i Molletá Josep Fortuny


La Plataforma Contra la Impunitat els informa i convida al proper acte que tindrà lloc el dijous 22 de juliol a les 19:30 en homenatge als 1.717 afusellats al Camp de la Bota.

Un indret a la platja, el Camp de la Bota, barri marginal sembrat de barraques fins l’any 89 i objecte de l’especulació urbanística arran del Fòrum Universal de les Cultures 2004, fou el lloc on s’executaren gairebé dos milers de republicans entre els anys 1939 i 1952. La brutalitat de la repressió franquista no s’acabà amb l’extermini per raons ideològiques, ja que els cossos sense vida foren traslladats al Fossar de la Pedrera del Cementiri de Montjuïc impedint als seus familiars donar-los una digna sepultura. És de total justícia rescatar de l’oblit aquestes 1.717 persones afusellades en aquest paratge i no permetre que un extermini com aquest entri en el perillós camp de la desmemòria històrica.

En aquest acte es farà lectura de noms i encesa d'espelmes. Seria per a nosaltres una gran satisfacció poder comptar amb la vostra participació activa. Quedem a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte i atendre els seus suggeriments.

El nostre Alcalde Republicá Molletá Josep Fortuny Va ser executat per el Fascisme el 16 de juliol de 1939 al Camp de la Bóta de Barcelona i enterrat a la fossa comuna del cementiri de Montjuïc.

dimarts, 20 de juliol de 2010

Miralles diu que "ni Geli ni Castells ens representen amb la seva proposta de copagament sanitari"El coordinador general d'EUiA i diputat també ha cridat els federalistes a “sortir de l’armari”, aplegar-se i passar a l'accióEl coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, ha carregat avui en roda de premsa contra la proposta de copagament sanitari que defensen la consellera de Salut, Marina Geli, i el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, segons un article publicat a ‘El Periódico’ de Catalunya. “Si aquest és el plantejament del conseller i la consellera, en aquesta matèria no ens representen”, ha sentenciat Miralles, qui ha recordat que aquesta “no és la posició del Govern” i ha advertit que de tirar endavant aquesta mesura “ens tindran en contra a Catalunya i Epanya”, en referència als grups parlamentaris d’ICV-EUiA i IU.

Miralles ha qualificat el copagament sanitari d’“erroni i injust” i ha anunciat que si a la trobada de comunitats autònomes -prevista per aquest dimecres- s’intenta col.lar aquest “nou impost sobre la malaltia”, a la coalició roig i verda “ens trobaran mobilitzats al carrer, en defensa de l’equitat i la salut pública”.

diumenge, 18 de juliol de 2010

Mollet del Valles plé de peatges


Bueno ya sabemos dónde piensan ampliar las ZONAS AZULES el equipo de Gobierno municipal de Mollet PSC+CIU en los alrededores del nuevo Hospital, 101 plazas más. Además Por aparcar en el parquin subterráneo 2.44 euros hora. Cuidado no ponerse enfermo que hay peaje

Inaguracion nuevo hospital de Mollet
Hoy hemos estado inaugurando el hospital de Mollet con la presencia del president Montilla un edificio fantástico gracias al movimiento ciudadano del baix Valles, lastima que los que van a seguir gestionando son los mismos que lo hacían en el viejo, la fundacion privada hospital de Mollet, dinero publico para el sector privado una vergüenza, seguiremos defendiendo la sanidad publica 100x100.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...