dissabte, 11 de setembre de 2010

Debat 11 de Septembre en Valles Visió


Dabat molt interesant entre representans comarcals dels principals partits politics al Valles Oriental, sobre la Diada Nacional respecte a la sentencia del nou Estatut

intervienen. Feliu Guillaumes CIU,Susana Calvo PP. Tony Piyero ERC , Roman Ruiz PSC y Antonio Lopez ICV-EUIA.

l'enllaçhttp://www.vallesvisio.cat/index.php?fitxer=1029

VallèsVisió
www.vallesvisio.cat
Valles Visio TV

dimecres, 8 de setembre de 2010

37 aniversari de la Mort de Salvador Allende per el Feixisme de Pinochet


Salvador Allende Gossens (Valparaíso, 26 de juny de 1908 - Santiago de Xile, 11 de setembre de 1973), metge i polític xilè. Va ser elegit president de la República de Xile l'any 1970, després d'aconseguir la victòria la coalició que encapçalava, l'anomenada Unidad Popular. El seu mandat com a president comprenia fins el 1976 però, el cop d'estat de l'onze de setembre de 1973 protagonitzat per sectors de militars contraris a les polítiques socialistes, recolzats per sectors reaccionaris de l'extrema dreta i pels Estats Units, va finalitzar aquell període democràtic d'intenses reformes socials. La seva mort es va produir durant el bombardeig al Palau de la Moneda pels militars colpistes, durant el qual es va suïcidar, defensant fins el darrer moment el legítim govern que representava. Aquell tràgic final va commoure a tot el món i el va fer esdevenir com un polític exemplar.
PRESIDENTE ALLENDE PRESENTE AHORA Y SIEMPRE

diumenge, 5 de setembre de 2010

DIADA NACIONAL 2010 ENDEFENSA DE TOT L'ESTATUT I ELS DREST SOCIALS DELS CATALANS I CATALANAS:


DIADA NACIONAL 2010 ENDEFENSA DE TOT L'ESTATUT I ELS DREST SOCIALS DELS CATALANS I CATALANAS:

Un any més ens disposem a celebrar la *Diada Nacional de Catalunya , en un clima de desconfiança cap a l'Estat Espanyol a causa de la fallada del tribunal constitucional que retalla diversos articles del nou Estatut Votat pel Poble de Catalunya per una gran majoria, aquest fet tan regressiu fa que molts /as *catalans i Catalanas sentin desafecció respecte a una vida en comú amb la resta de l'Estat, per tant no crec que l'única via sigui el que alguns plantegen com és la Independència la qual respecte, però no comparteixo encara que defenso el dret que té Catalunya a dir lliurement el seu futur.
Existeixen diverses opcions que conviuen en la nostra Nació, i totes tenen la mateixa legitimitat, des de la meva humil opinió a Catalunya li convé formar part d'un estat, plurinacional, Federal, *Republicado i solidari que respecti el dret a l'autodeterminació dels pobles que ho conformen.
L'encaix de Catalunya en l'estat Espanyol és un repte de vital importància perquè es tanqui d'una vegada el debat *identidario i puguem centrar-nos en polítiques socials que tinguin el seu eix principal el *benestar, sanitat , educació, treball estable i digne……..per a la majoria del poble català.

VISCA CATALUNYA

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...