dijous, 16 de setembre de 2010

Mollet a de dir Si a la vaga generalEl proper 29 de setembre, CCOO i UGT han convocat vaga general a tot l'Estat espanyol. Ha estat una decisió presa després de que el Govern de Zapatero decidís portar a terme la retallada de drets socials i laborals més important de la historia de la democràcia. Retalls socials, abaixada de sous, congelació de pensions i reforma laboral
I amenaçan de aumentat la D´etat de jubilació a los 67 anys
Tenim un govern que ha estat segrestat pel gran capital. Zapatero ha fet més cas a les institucions mundials del capitalisme que als seus votants. La Reforma laboral aprovada pel Congrés dels Diputats amb els vots del PSOE i l'abstenció de CIU i PNB, significa continuar carregant sobre les esquenes de les classes populars els costos de la crisi.
La Reforma laboral culpabilitat les víctimes: la classe treballadora, que veu reduir drets fins ara intocables. Institucionalitza el treball precari i malt pagat, abarateix l'acomiadament, dona més poder a les Empreses privades de col•locació en privatitzar la gestió de les Oficines de Treball, l'antic INEM.
Els especuladors i la banca, que són els que han provocat aquesta crisi, surten indemnes de les reformes del Govern, mentre que aquells que fa temps que la estem pagant, rebem una nova clau de volta als nostres drets laborals i socials aconseguits al llarg de molts anys de lluita del moviment obrer.
La reforma més reaccionària en 30 anys ha vingut de mans de qui es diu "socialista", i Corbacho, el ministre que l'ha aprovada ha tingut el "premi "de ser candidat a les autonòmiques. El dia 29 cal enviar un missatge clar al Govern. Cal aturar el país per dir NO a aquestes polítiques impresentables i obligar al Govern a rectificar.
El grup municipal de ICV-EUIA de Mollet recolza aquesta Vaga i fa una crida a participar al poble de Mollet.

Antonio López
Regidor i Coordinador D´Euia Mollet

dimecres, 15 de setembre de 2010

OPINIONES DISTINTAS BLOG DE ANTONIO LÓPEZ(MOLLET): Debat 11 de Septembre en Valles Visió

OPINIONES DISTINTAS BLOG DE ANTONIO LÓPEZ(MOLLET): Debat 11 de Septembre en Valles Visió

Moció. rebuig a les agressions sofertes pels ciutadans espanyols a l’Aaiún i exigint responsabilitat al govern estatal.


MOCIÓ

Que presenta al Ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès els Grups Municipals d’Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa i Esquerra Republicana de Catalunya, de rebuig a les agressions sofertes pels ciutadans espanyols a l’Aaiún i exigint responsabilitat al govern estatal.

El passat 28 d'agost, a la ciutat sahrauí d'El Aaiún, quan 14 activistes espanyols exigien pacíficament el respecte dels drets del poble sahrauí van ser atacats salvatgement per policies marroquins.

Davant d'aquests greus esdeveniments i la deplorable resposta del Govern espanyol que ha donat l'assumpte per tancat.

Atesa la preocupació i ressò que ha tingut en entitats solidàries de Mollet que treballen en projectes amb el poble sahrauí (ACAPS Mollet-Sant Fost; Tibsima),
els Grups Municipals d'ICV-EUIA i ERC proposen al ple municipal els següents ACORDS:

1. Expressar el rebuig ocasionat pel brutal atac sofert contra els catorze ciutadans espanyols .

2. Instar al govern d'Espanya a demanar explicacions al règim alauita sobre els esdeveniments esdevinguts a la ciutat ocupada d'El Aaiún i, si és necessari, prengui les mesures diplomàtiques necessàries.

3. Instar al govern d'Espanya que, d'una vegada, assumeixi el paper històric que li correspon al nostre país en la solució del conflicte sahrauí i exigeixi al Regne del Marroc el respecte dels Drets Humans al Sàhara i el respecte al dret d'autodeterminació del seu poble.

4. Traslladar aquests acords al president del Govern de l'estat, als grups parlamentaris del Congrés i del Senat i a les entitats solidàries de Mollet.

Noemí Fernández Fernández
Portaveu del Grup Municipal d’ICV-EUiA


Mollet del Vallès, 15 de setembre de 2010

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...