dijous, 30 de setembre de 2010

EUiA Mollet dóna total suport a la “II Marxa contra l’Atur, la Precarietat i pels drets socials de Catalunya”.Aquesta marxa passarà per Mollet el proper dijous 7 d’octubre a les 12h en la Plaça del Ajuntament

Te com a principals objectius fer visible i sensibilitzar a la ciutadania sobre la precarietat i deteriorament dels drets socials.

Esquerra Unida i Alternativa de Mollet vol manifestar el seu total suport a la “II Marxa contra l’atur, la precarietat i pels drets socials de Catalunya”, la qual travessarà a peu Catalunya durant 6 dies, partint de l’Hospitalet de Llobregat el 4 d’octubre i finalitzant el seu recorregut a la Plaça Sant Jaume de Barcelona el dia 9, passant per Mollet del Vallès el dijous 7 d’octubre al migdia.

L’objectiu d’aquesta marxa es fer visible l’atur massiu, la precarietat laboral i els deteriorament dels drets socials amenaçats per nous retalls, així com sensibilitzar i mobilitzar a la ciutadania amb les víctimes de la crisi econòmica, reivindicant treball estable i digne per a tothom.

Al llarg d’aquesta marxa es realitzaran diverses activitats i trobades amb la ciutadania i es presentarà la carta reivindicativa i de drets als Ajuntaments de les localitats per on aquesta passi. Per això, des d’EUiA Mollet es fa una crida a l’equip de govern municipal a que rebi als integrants d’aquesta marxa al seu pas per la nostra ciutat el proper 7 d’octubre, on tenen previst parar a dinar al migdia, i que se’ls faciliti així mateix un espai públic per a que ho puguin fer.

EUiA Mollet i la resta d’entitats que promouen la II Marxa volen fer una crida a la ciutadania solidaria a incorporar-se activament en la preparació de la II Marxa contra l’atur, la precarietat i pels drets socials.

Mollet del Vallès, a 28 de setembre de 2010.

Comissió Local d'Esquerra Unida i Alternativa de Mollet

A pesar de todo éxito total de la Huelga General. Mollet a dicho un NO rotundo a esta Reforma laboral Gracias:A pesar de todo éxito total de la Huelga General. Mollet a dicho un NO rotundo a esta Reforma laboral Gracias:
con la martilleante campaña antisindical y con casi todos los medios que hoy sigue y las encuestas en contra, los sindicatos hayan sido capaces de movilizar a millones de trabajadores en una huelga como la de ayer, supone un toque de atención que el Gobierno del PSOE no debería ignorar y retirar la perniciosa reforma laboral, las calles y los centros de trabajo fue un clan y decirlo bien alto HASTA AQUÍ HEMOS LLAGADO o rectifica o habrá otras movilizaciones y huelgas para defender los derechos de los y las trabajadoras.
Me siento muy orgulloso de pertenecer a las CCOO principal artífice de esta convocatoria sin menospreciar a la otra central sindical como es la UGT y otras. .

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...