dissabte, 16 d’octubre de 2010

Sopar solidari de Mollet Amb Cuba Divendres 22 OctubreL’objectiu principal del sopar és un any més obtenir fons per aconseguir dotar econòmicament un projecte solidari concret. En aquest cas es tracta de condicionar equipaments a l’”Hogar de ancianos” (llar d’avis) JUAN LEFONT del municipi de El Cerro a L’Havana. El municipi cubà posa la mà d’obra en aquest projecte i des de Mollet amb Cuba, també amb l’ajuda de l’Ajuntament de Mollet, es finanien els materials.

També cal destacar que a la vessant més informativa de l’acte participaran la cònsul general de Cuba a Barcelona, Iraida Guerrero i l’alcalde de Marinaleda i diputat andalús, Juan Manuel Sánchez Gordillo que torna la visita que Mollet amb Cuba va fer l’any passat a Marinaleda, poble amb una intensa activitat solidària amb Cuba i altres països. En aquest marc, Mollet amb Cuba vol fer una menció i sumar-se a la campanya internacional per l’alliberament dels 5 cubans empresonats als EEUU per lluitar contra grups violents i radicals anticubans que operen des de Miami.

Com a novetat d’aquest any el sopar comptarà amb l'animació del grup de Rueda Cubana, Fuego Latino, que farà una exhibició d’aquest ball típicament cubà.

Un any més Mollet amb Cuba aspira a omplir de solidaritat el Mercat Vell amb 250 comensals i complir així els objectius econòmics i solidaris del sopar. Els tiquets ja es poden aconseguir a un preu de 15€ (com totes les edicions anteriors) contactant amb l’entitat al seu email molletambcuba@gmail.com, a les seves reunions al Centre Cívic La República els dimecres a partir de les 19 hores o a l'estand que posem a la rambla de Mollet els diumenges al matí.

dimarts, 12 d’octubre de 2010

En memoría de Simon Rosado Sindicalista de CCOO company y amicSimon Rosado sindicalista de CCOO molt vinculat a Mollet y al Valles Oriental va morí el pasat dia 11 de Octubre.

Nascut l'11 de març de 1957 a Hervas (Cáceres), va treballar a Derbi entre el 1974 i el 1984, i va ser-ne president del Comitè d'Empresa des del 1979. El 1974 va ingressar a CCOO dins de la Coordinadora de CCOO del Vallès Oriental. Aquell mateix any va ingressar a les Joventuts Comunistes del PSUC. El seu compromís el va portar a ser detingut el 1976, arran de la vaga organitzada per la COS contra la reforma política i per la llibertat política i sindical, i l'any 1977, arran de la vaga pel Conveni provincial siderometal•lúrgic.

Del 1980 al 1988 va ser secretari general de la Unió Local de CCOO de Mollet del Vallès. Entre el 1984 i el 1988 va ser secretari general de la Unió Comarcal de CCOO del Vallès Oriental i posteriorment, va ocupar el càrrec de secretari general de la Federació del Metall i la Mineria de CCOO de Catalunya. Des de l'abril de l'any 2000 era membre del Secretariat de CCOO de Catalunya. Actualment, a més, era membre del Consell Nacional d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV).

ADIOS AL TABACOEs muy larga esta despedida, han pasado muchos años desde que supe que un día te tendría que decir adiós y he sentido siempre con intranquilidad y miedo que ese momento llegaría. Otras veces en mi vida he tenido que decir adiós, amigos que me han dejado, y seres queridos, la perdida de mis padres, y me parece mentira que puedo estar comparando el desapego hacia ti, como si de una persona te trataras.
Es cierto que has influido en mi más que los seres que admirado en la historia, porque me has impuesto una forma de vivir, alerta , pendiente ,siempre controlando que no me faltes, y tu siempre controlándome a mi - es esa relación amo y esclavo en la que el amo, tu, necesita tanto al esclavo como el esclavo al amo-.
Tú, como amo, me necesitas para seguir obteniendo tus beneficios económicos y poder invertir esos beneficios en empresas de armamento y poder fabricar capital fantasma.
También me necesitas para que colabore en pagar una parte de tu contribución a los presupuestos generales del estado a través de los impuestos que recaudas cajetilla a cajetilla.
Y yo te he necesitado para llorar, para reír, para hablar por teléfono, para leer un periódico, para escribir, para contar , para cantar, para ir a la playa, para subir al tren para bajar del tren, para trabajar, para entrar a un juicio, para salir de un juicio, para empezar una visita, para acabar una visita, para ver llover tras la ventana, para ver salir el sol, para ver ponerse el sol, para ir a una boda, para ir a un entierro, para romper una relación, para empezar una relación .
Ahora te necesito para romper la relación contigo que será ese marcado día D- todo tiene su momento bajo el sol dice el libro Eclesiastés, y ese es el momento. A partir de entonces iniciaré una nueva relación, con mi cuerpo, con mi entorno, y ya no quiero que tu estés, no quiero que seas mi intermediario, pues la comisión que te llevas es demasiado alta, y además tu amistad ha sido falsa, has fingido durante demasiado tiempo estar de mi parte, y tu solamente estabas de la tuya. Como un vampiro te has servido de mi cuerpo para seguir existiendo. Ahora mis puertas para ti estarán cerradas.

OLAYA LOURDES CHECA PEREZ

Abogada.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...