dijous, 21 d’octubre de 2010

ICV-EUiA de Mollet demana "amb urgència" un Pla de Mobilitat i una campanya per les eleccions als Consesll Escolars
ICV-EUiA de Mollet demana "amb urgència" un Pla de Mobilitat i una campanya per les eleccions als Consells Escolars
Dimecres el grup municipal d'ICV-EUiA, va anunciar en roda de premsa la presentació de moció al Ple Ordinari del mes d'octubre, en relació a la mobilitat a la ciutat. Aquesta moció és la culminació de la campanya endegada per ICV-EUiA el passat mes de maig amb el lema: "A Mollet moure's costa. Volem un Pla de Mobilitat", i que va estar presentada en una roda de premsa al carrer. Aquesta moció respon al final d'aquesta campanya endegada al maig i que ha realitzat diferents accions envers aquesta matèria a la ciutat com la bicicletada per la mobilitat o les fotografies de molts accessos encara antiquats. Segons els ecosocialistes, l'ajuntament va prendre uns compromisos però arribats al 2010 la ciutat encara no té un Pla de Mobilitat.

"Nosaltres no tenim cap dada sobre el diagnòstic i demanem amb urgència aquest Pla que a hores d'ara hauria d'estar dissenyat, implantat i avaluat", explicava Marina Escribano. Per dur a terme aquest Pla el grup d'ICV-EUiA demana que es compti amb totes les veus de la ciutat, perquè així sigui un pla global, integrat i participatiu. Els ecosocialistes també van posar èmfasi en que falten pocs dies per a que el període de subvencions per l'accessibilitat de comunitats i comerços finalitzi, i el govern "no informa bé d'aquestes subvencions de cara el sector privat perquè Mollet sigui una ciutat sense barreres".Segons ICV-EUiA, el Pla de barreres arquitectòniques de fa deu anys assegurava que al 2010 no n'hi hauria cap a la ciutat, cosa que no és així.

D'altra banda, el grup municipal també va anunciar la presentació d'una altra moció, aquesta referent a les properes eleccions als Consells Escolars de la ciutat, procés que s'inicia el proper 2 de novembre. Així, els regidors socioecologistes demanen al govern municipal "una campanya pròpia que tingui per objectiu augmentar lparticipació de comunitat educativa.

ACTO PUBLICO DE EUIA MOLLET CON JOSE MANUEL SANCHEZ GORDILLO ALCALDE DE MARINALEDA

Hora
sábado, 23 de octubre · 18:00 - 20:30
Lugar CENTRE CULTURAL LA MARINETA DE MOLLET DEL VALLES

Más información EL PROXIMO SABADO DIA 23 TENDREMOS EN MOLLET EL EMBLEMATICO ALCALDE DE MARINALEDA Y DIPUTADO POR IU ESPERAMOS CONTAR CONTIGO EN ESTE ACTO PUBLICO.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...