dijous, 20 d’octubre de 2011

Esquerra Unida de Mollet en defensa del model de sanitat publica.Mercè Civit mostra la Seva preocupacions per els retallades sanitaris que està patint el Baix Vallès.

La diputada d'EUiA va visitar el Passat dimarts el nou Hospital de Mollet i va mantenir diverses trobades AMB Professionals de la salut.

Civit considera que Darrera els retallades S'amaga la intenció del govern de CiU de potenciar la sanitat privada en detriment de la pública.

Dins de la campanya de defensa de la sanitat pública i en contra de les retallades que està duent a Terme EUiA arreu de Tot Catalunya, la diputada de la Coalició ICV-EUiA al Parlament de Catalunya i Membre d'EUiA, Mercè Civit, va visitar el Passat dimarts per la tarda el nou Hospital de Mollet, li van acompayar Diferents Membres d'EUiA del Baix Vallès entre els quals hi havia Els regidors de Mollet Antonio López i Francisco Sancho i la cap de Llista per Sant Fost ICV-EUIA Núria Fresquet, en el qual és va entrevistar Amb la direcció i el comitè d'empresa per tal de Conèixer de primera mà com Els hi estan afecta els retallades que està duent a Terme el govern de la Generalitat. En aqueste SENTIT, la diputada va poder copsar la Seva preocupacions per la Reducció de Pressupost que patir l'hospital malgrat el Creixement preveu el SEU nom d'usuaris.

Civit, Membre de la Comissió de sanitat del Parlament, apuntava que aquestos retallades persegueixen un cambio en el model sanitari de Catalunya, on el govern de CiU vol potenciar la sanitat privada en detriment de la pública, deixant AQUESTA última per la gent sense recursos. La parlamentària va recordar que si aqueste nou hospital ha esdevingut una REALITAT ha estat Unió perque va ser dissenyat, construit i inaugurat durant el mandat del govern catalanista d'esquerres al capdavant de la Generalitat.

Tot seguit, Mercè Civit va mantenir una reunió al local d'EUiA Mollet AMB Membres de la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès i AMB diversos Professionals de la salut de la comarca, on Tots plegats van mostrar la Seva preocupacions tantes persones els retallades a els Hospitals com también a els ambulatoris, a els quals actualment no hi ha substitucions de personal. En aqueste SENTIT, és va valorar Molt negativament el tancament del dispensari de Martorelles.

Al final de la reunió és van plantejar Qüestions que Civit és va comprometre a traslladats al Parlament de Catalunya: la posada en marxa de la residència per a discapacitats de Mollet i de la residència per a gent gran de Parets, aixi com reclamar la reobertura del Dispensari de Martorelles.

Mollet del Vallès, a 19 d'octubre de 2011.

Comissió Local d'EUiA Mollet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...