dimarts, 29 de març de 2011

Moció II República: 80 aniversari
1º Recolzarem aquesta moció conseqüència d'una altra primera que presento el nostre *grup municipal icv-euia . el contingut d'aquesta mocions recull alguna cosa del esperit de la nostra en el sentit de , reconèixer els valors republicans d'aquest període historico com va ser la II Republica espanyola i l'estatut de Catalunya que d'ella emanava. Laïcisme, llibertat , igualtat , el vot per a les dons , reforma agrària. Ensenyament publica, els mestre de la Republica. Per tant la modernizacio de l'estat espanyol , que des del seu *instauracio com a conseqüència d'unas eleccions municipals que van guanyar en les grans urbes els partits republicans.
I que va ser combatuda per les forces reaccionàries per defensar esl seus previlegis.

2ºPer al nostre grup municipal els valors republicans no s'acaben en la II *Republica que sempre sera un referent sinó que *Aspirem superar aquesta *monarquia, com a model d'estat *medioval . i seguirem lluitant parl que un dia tinguem un estat Republicà federal i solidari.

3º •En la mocion que anem aprovar es diu les coses que s'han fet a la nostra ciutat sobre aquest període *historico, que nosaltres valorem, nosaltres també proposem que el 14 d'abril es converteixi en festa estatal , com a signe de reconeixement de la II Republica . i sigui declarada el dia de la memòria historica.

4º Al mateix temps volem aprofitar aquest moment per sol•licitar a l'equip de govern municipal que el proximo dia 14 onegi la bandera republicana en els mastiles, del consistori.

5º per ultimo a pesar que aquesta mocion es queda curta en els nostres plantejaments la votarem a favor perquè no estem en desacord . i valorem el consens realitzat.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...