dimarts, 10 de maig de 2011

ICV-EUiA Mollet fa una crida a participar a la Manifestació contra les retallades a la Sanitat Pública.


ICV-EUiA Mollet fa una crida a participar a la Manifestació contra les retallades a la Sanitat Pública.

La manifestació convocada per la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès tindrà lloc el proper dijous 12 de maig, a les 19:30 hores, a la Plaça Prat de la Riba de Mollet.


ICV-EUiA de Mollet dóna total suport i fa una crida a la ciutadania a participar a la manifestació contra les retallades a la Sanitat Pública que tindrà lloc el proper dijous, 12 de maig, a les 19:30 hores, a la Plaça Prat de la Riba de Mollet. Aquesta concentració ha estat convocada per la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès davant les retallades que s’estan portant a terme a l’Hospital de Mollet i als CAP de tota la comarca que suposen, entre d’altres coses, la reducció de llits disponibles, el tancament de quiròfans i de consultes externes i la reducció de l’atenció domiciliària i del personal sanitari.

La coalició local vol d’aquesta que la ciutadania pugui mostrar el seu rebuig a la política de retallades en matèria social que està duent a terme l’actual govern de la Generalitat de Catalunya, comandat per la dreta de CiU, que està contribuint a desmantellar el sistema de salut públic, un dels pilars de l’estat del benestar.

Així mateix, ICV-EUiA de Mollet criden a la ciutadania a participar a la resta de mobilitzacions que hi hauran en aquest sentit a nivell nacional, com la manifestació unitària que tindrà lloc el proper dissabte 14 de maig, a les 11 hores, a la Plaça Catalunya de Barcelona, sota el lema “Prou Retallades!”.


Mollet del Vallès, a 11 de maig de 2011.

ICV-EUiA de Mollet

ICV-EUiA de Mollet insta al govern de la Generalitat a no acceptar l’ERO de Derbi


ICV-EUiA de Mollet insta al govern de la Generalitat a no acceptar l’ERO de Derbi.

La coalició es solidaritza amb els treballadors de la planta de Martorelles i recorda que Derbi es econòmicament viable.


ICV-EUiA de Mollet es solidaritzen amb els treballadors de la planta de Derbi de Martorelles i s’oposa a l’ERO presentat aquesta passada setmana per l’empresa italiana Piaggio, propietària de Derbi, alegant criteris econòmics i de producció, el que suposaria el tancament d’aquesta fábrica centenària i emblemàtica del Baix Vallès, traslladant tota la seva producció a Itàlia i deixant sense feina a més de 200 treballadors i treballadores, molts d’ells ciutadans i ciutadanes de Mollet.

La coalició local vol recordar que la factoria de Martorelles es plenament viable econòmicament, i així ho demostra el fet que va tancar el passat exericici amb beneficis i que actualment la producció de la planta està un 20% per sobre de les previsions, el que descarta les causes econòmiques i productives, i que hauria de suposar la desestimació per part del Departament de Treball de la Generalitat de l’ERO presentat.

En aquest sentit, ICV-EUiA lamenten l’enèssim capítol de deslocalització a la comarca, que ja ha suposat el tancament de vàries empreses i la perdua de molts llocs de treball. Cal recordar que el grup parlamentari d’ICV-EUiA ja ha instat en diverses ocasions al govern de la Generalitat a fer tot el possible per tal d’evitar el tancament de la fábrica de Martorelles, havent-se reunit amb el comité d’empresa de Derbi i comptant amb el seu suport en les seves demandes. Així mateix, el grup municipal d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Mollet ha estat impulsant en els darrers mesos el fet que el consistori donés suport als treballadors de l’empresa, tot convocant una Junta de Portaveus.

Mollet del Vallès, a 7 de maig de 2011.

ICV-EUiA de Mollet

diumenge, 8 de maig de 2011

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...