Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’octubre 9, 2011

Alfred Clemente nou Secretari General del PSUC viu

Imatge
El pasat dia 9 de Octubre tancàvem el XIVè Congrés del Partit. Com a Secretari General elegit en el seu marc, el primer que vull fer es adreçar-me personalment a totes i tots, a cadascun i a cadascuna de vosaltres: a tota la militància del Partit.

Com sabeu, el Congrés ha estat precedit d’un procés intens i complex que s’ha desenvolupat en un context polític i social de grans dificultats pels treballadors i treballadores, pels sectors populars colpejats per la crisi capitalista que patim i, alhora, amb mobilitzacions i lluites molt importants que expressen la capacitat de resposta que sense dubte existeix però que cal estimular i organitzar sindical, social i políticament.

El Congrés va aprovar un document polític i organitzatiu i uns Estatuts, que coneixereu plenament en uns dies i que podreu tenir personalment, i tinc el convenciment que serà útil pel treball polític, personal i col·lectiu, de tots i totes els i les camarades.

En ell s’han abordat les tasques dels i les comunistes del …

Visita de la Diputada ICV-EUIA Mercé Civit a Mollet

Imatge
EUiA Mollet convoca una roda de premsa amb la diputada d'EUiA al Parlament de Catalunya, Mercè Civit, el proper dimarts 18 d'octubre, a les 18:30 h, a l'Hospital de Mollet.

La diputada, membre de la Comissió de Sanitat al Parlament, oferirà una roda de premsa aprofitant la seva visita a l'Hospital de Mollet per tal de conèixer de primera mà la situació en la que es troba aquest nou equipament.

Civit s'entrevistarà amb el personal de l'Hospital per tal de veure de quina manera els hi estan afectant les retallades.

Dins de la campanya de defensa de la sanitat pública i en contra de les retallades que està duent a terme EUiA arreu de tot Catalunya, la diputada de la coalició ICV-EUiA al Parlament de Catalunya i membre d'EUiA, Mercè Civit, acompanyada per diversos membres de l'Assemblea Local d'EUiA Mollet, durà a terme el proper dimarts a la tarda una visita al nou Hospital de Mollet per entrevistar-se amb professionals mèdics, directius i demés personal …

Propostas al Consell de les Dones de Mollet

Imatge
Com membre Al Consell municipal de les Dones de Mollet vaig fer un conjunt de propostes que van ser ben acollides. En relació al dia internacional contra la violència de gènere, dues activitats com és la legalització o l'abolició de la prostitució i una altra l'assetjament al centre de trabajo.Otras propostes van ser que es pugui interrompre l'embaràs com estableix la nova llei a l'Hospital de Mollet i que es tingui en compte el criteri de gènere en els plans d'ocupació especialment per a dones de més de 50 anys.