Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de novembre 20, 2011

25 DE NOVIEMBRE TODOS Y TODAS CONTRA LA VIOLENCIA DE GENERO

Imatge
25 de noviembre: Día internacional contra la violencia de género

queremos invitar a todos los hombres y mujers a que participemos en las manifestaciones contra la violencia de género que se celebren el 25 de noviembre, Día Mundial contra la Violencia de Género. La violencia de género es una escandalosa realidad afecta a toda la sociedad. Sus consecuencias son terribles; miles, cientos de miles de mujeres viven atemorizadas ante una continua situación de terror físico y psicológico en sus hogares y entorno más inmediato.

Esta violencia se ve reforzada por la incapacidad de buena parte de los hombres para adaptarse a los cambios que el avance hacia una que una sociedad igualitaria está provocando. Es el claro síntoma de que algo no funciona bien, de que una parte de los hombres no están aceptando el cambio y la libertad de las mujeres.

La violencia es posible porque el resto de los hombres mantenemos algún tipo de complicidad y cierta tolerancia hacia ella. Ya sea por miedo, por egoísm…

EUiA Mollet valora positivament els resultats electorals d’ICV-EUiA i d’IU en els comicis del passat 20-N

Imatge
EUiA Mollet valora positivament els resultats electorals d’ICV-EUiA i d’IU en els comicis del passat 20-N

La formació molletana lamenta així mateix l’avançament de la dreta, especialment la majoria absoluta del PP a l’estat espanyol.

A nivell municipal, destaca que la coalició roig i verda gairebé dobla el seu percentatge de vot respecte a les darrers eleccions generals.

Esquerra Unida i Alternativa de Mollet vol manifestar la seva satisfacció pels resultats obtinguts per part de la coalició ICV-EUiA tant a Mollet com a Catalunya, i per part d’Izquierda Unida a la resta de l’estat, en les eleccions generals celebrades el passat 20 de novembre, en les quals va augmentar significativament la seva representació al Congrés dels diputats, gairebé doblant el seu percentatge de vot i passant d’un a tres diputats a Catalunya i de dos a onze diputats al conjunt de l’estat, el que permetrà a Izquierda Unida formar grup propi a la càmera baixa.

Així mateix, la secció local d’EUiA considera que els r…

CARTA OBERTA DE JOAN JOSEP NUET D’AGRAÏMENT ALS VOTANTS D’ICV-EUiA I A LA GENT D’ESQUERRES

Imatge
Diputado EUIA
CARTA OBERTA DE JOAN JOSEP NUET D’AGRAÏMENT ALS VOTANTS
D’ICV-EUiA I A LA GENT D’ESQUERRESVull expressar el meu agraïment a les 279.562 persones que han votat la coalició ICV-EUiA a Catalunya i als milers i milers d’activistes socials que s’han enfrontat a les polítiques de retallades dels poderosos.

Vull agrair a l’afiliació d’ICV que ha treballant de valent per treure aquets bons resultats i el tercer diputat per Barcelona.

Vull dedicar l’acta de diputat a la militància i als amics i amigues d’EUiA que han perseverat en el treball i en l’aposta estratègica de la unitat superant les injustícies.

Els resultats obtinguts especialment per PP, CiU i UPyD són molt preocupants i expressen que l’hegemonia del pensament conservador i centralista és molt forta a Catalunya i a Espanya. Ens oposarem a les seves mesures de retallades i treballarem per contrastar amb rigor les propostes d’alternatives viables i possibles que ens fan afirmar que hi ha una altra sortida per l’esquerra a la…