dissabte, 24 de desembre de 2011

dijous, 22 de desembre de 2011

EUiA Mollet celebra la seva Assemblea Local de fi de curs polític amb la participació del diputat Joan Josep Nuet


EUiA Mollet celebra la seva Assemblea Local de fi de curs polític amb la participació del diputat Joan Josep Nuet

El diputat al Congrés adverteix de la bateria de retallades en drets socials que prepara el nou govern del Partit Popular i fa una crida a combatir-les unitàriament

Nuet posa a la disposició d’EUiA Mollet el seu escó a la càmera baixa per tal de donar veu als assumptes que afectin al nostre municipi.

Esquerra Unida i Alternativa de Mollet ha celebrat aquest dimecres 21 de desembre la seva tradicional Assemblea Local de fi de curs polític en la que es reuneixen els seus militants i simpatitzants per tal de fer un balanç del que ha estat políticament l’any 2011 que està a punt d’acabar. La reunió ha comptat amb la participació destacada del membre de la direcció nacional d’EUiA i flamant nou diputat al Congrés al grup d’Izquierda Unida, Joan Josep Nuet, que acaba d’arribar a Catalunya després d’haver participat els darrers dies a Madrid en el debat d’investidura del nou president del govern de l’estat.En la seva intervenció, Nuet ha fet una explicació de l’ambient que es respira en la recent constituïda nova legislatura del Congrés dels Diputats, en la que Mariano Rajoy ha estat investit president del govern. Nuet adverteix de la bateria de retallades en drets socials que està preparant en aquests moments el nou govern del PP, entre elles una nova reforma laboral, que afectaran especialment a les classes populars més desfavorides i vulnerables, en el que considera una nova manera de fer pagar la crisi als qui no l’han provocat en la línia del que ha vingut fent en el darrer any el govern de la Generalitat de Catalunya encapçalat per CiU, el qual ha anunciat noves retallades en les darreres setmanes.En aquest sentit, Nuet considera que s’obre un nou temps polític per la coalició ICV-EUiA a Catalunya, la qual ha de fer un nou pas cap endavant i ser capaç d’aglutinar als ciutadans i moviments de l’esquerra alternativa en defensa dels drets socials i del sistema públic, pilars de l’estat del benestar. El diputat d’EUiA considera necessari en aquests temps una forta mobilització social per mostrar el rebuig de la societat al que considera com atemptats a la concepció social de l’estat, els quals ens retrotrauen socialment a la situació de vàries dècades enrere.Finalment, Nuet ha valorat positivament la feina que ha vingut duent a terme EUiA Mollet i s’ha ofert a donar veu a través del seu escó al Congrés de les principals reivindicacions que afecten al nostre municipi.
Mollet del Vallès, a 21 de desembre de 2011.Comissió Local d'Esquerra Unida i Alternativa de Mollet

dilluns, 19 de desembre de 2011

El grup municipal d’ICV-EUiA de Mollet presenta dues propostes de resolució al darrer Ple de l’any


El grup municipal d’ICV-EUiA de Mollet presenta dues propostes de resolució al darrer Ple de l’any
La coalició roig i verda demana a la Generalitat més recursos per l’Hospital de Mollet i la posada en marxa de la residència per a discapacitats psíquics de La Vinyota
Divendres, 16 de desembre de 2011


El grup municipal d’ICV-EUiA de Mollet del Vallès defensarà dues mocions al proper Ple de dilluns, 19 de desembre.

Una de les mocions demana el pronunciament del Ple municipal per tal que la Generalitat de Catalunya doti de més recursos l’Hospital de Mollet. Aquesta moció vol donar resposta a les necessitats del centre hospitalari després de la incorporació a la seva àrea d’influència de nous usuaris que provenen de diverses poblacions (Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, etc.) en base al que contempla el Pla Director.

La coalició roig i verda vol que es compleixin els compromisos de la Generalitat de dotar-lo de més recursos per fer front a aquesta nova realitat des de gener de 2011, que a més està afectant a la qualitat dels seus serveis.

D’altra banda, ICV-EUiA, plantejarà una altra moció en què s’exigeix a la conselleria de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya la posada en marxa de la residència de La Vinyota, destinada a persones amb discapacitat psíquica.

Amb aquesta moció, el grup muncipal d’ICV-EUiA, pretén fer realitat un projecte que prové de l’any 2003 i que ha sofert retards per motius diversos, entre ells l’aturada de les obres l’any 2009 per fallida de l’empresa constructora.

Des de fa uns mesos les obres del centre de La Vinyota estan finalitzades, però la Generalitat encara no l’ha posat en marxa. ICV-EUiA no vol que aquest servei, que ha de significar una millora important per als seus destinataris, ara resti en l’oblit per les retallades.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...