dimarts, 24 de gener de 2012

EUiA Mollet dóna suport a la manifestació del proper dissabte en contra les retallades en serveis públics.
La formació d’esquerres s’adhereix a la manifestació convocada per la Plataforma “Prou Retallades” pel dia 28 a Barcelona.

Esquerra Unida crida a la ciutadania a mobilitzar-se unitàriament contra els atacs que estan rebent els serveis públics, pilars de l’estat del benestar.


Dins de la campanya de defensa dels serveis públics i en contra de les retallades, que està duent a terme EUiA arreu de tot Catalunya, la Comissió Local d’EUiA Mollet s’adhereix a la manifestació convocada per la Plataforma “Prou Retallades” sota el lema “No a la dictadura financera. Aturem les retallades”, pel dissabte 28 de gener,a les 17 hores, a la Plaça de Catalunya de Barcelona en protesta contra les mesures d’austeritat de les Administracions públiques i en defensa dels serveis públics.

Així mateix, la formació molletana també dóna suport al memorial de greuges redactat per la Plataforma “Prou Retallades”, la qual congrega a 200 entitats que defensen els serveis públics, en el que es denuncien les polítiques injustes de retallades indiscriminades i els increments de preus que perjudiquen fonamentalment les classes populars, que el Govern de la Generalitat de Catalunya situa en la proposta de pressupostos per a l’any 2012 i suposen un atac a l’actual model d’Estat de Benestar. EUiA Mollet considera que una vegada més el govern de CiU amb el discurs de la racionalització i l’austeritat aprofita l’alarma generalitzada per avançar en els seus autèntics objectius: la privatització de serveis.

EUiA Mollet considera que aquest manifestació es una protesta en favor de les persones i de la unitat cívica, que té per objectiu mostrar que els governs s’han passat i que hi ha alternatives al que es legisla i al que dicten els mercats. En aquesta línia, la formació d’esquerres anima a la ciutadania de Mollet a que es mobilitzi i participi en la manifestació per tal censurar al carrer les polítiques de CiU i PP, defensant les alternatives.

En aquest sentit, EUiA Mollet anima als molletans a participar a la manifestació a través de la convocatòria que ha dut a terme la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, entitat que també dóna suport a aquesta mobilització, la qual ha citat a la gent de la zona el dissabte a les 16 hores a l’estació de tren de Mollet-Sta Rosa per tal d’anar tots plegats cap a Barcelona.


Mollet del Vallès, a 24 de gener de 2012.

Comissió Local d'Esquerra Unida i Alternativa de Mollet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...