dimarts, 20 de novembre de 2012

VOTEU ICV-EUIA #itantsipodem
#itantsipodem

En la intervenció de Joan Herrera en l’acte de Barcelona del dissabte dia 17 de novembre deia:  "ens hem sentit massa sols al Parlament i per això a partir del 25N volen sumar més per plantar cara a les retallades d'Artur Mas i per construir una alternativa d'esquerres, amb justícia i equitat. Hem liderat l'oposició i volem liderar l'alternativa; tenim dos compromisos i una actitud, defensarem els drets socials i el dret a decidir sense tenir por i sense resignar-nos. Herrera, remarcava  que en aquest país hi ha consciència nacional i consciència social, tal com es va demostrar amb la manifestació de l'11S però també en la manifestació del 14N, dia de la vaga general.”
Crec que aquestes paraules resumeixen el sentit de la campanya d’ICV-EUiA. Una forma de fer, un estil, un missatge, una manera de dir que no tots son iguals. ICV-EUiA,  planteja batalla i alternativa. És una formació de lluita i de proposta, i així ho ve demostrant, per molt que es pretengui confondre a la gent amb missatges plens de cultura antidemocràtica.
Podríem posar molts exemples, però l’espai d’aquesta columna no ens ho permet. Permeteu-me, doncs, que vagi a un tema en particular com és el posicionament davant dels desnonaments que s’estan produint al llarg de tot l’Estat. ICV-EUiA, està amb la plataforma, al carrer intentant evitar els desnonaments de famílies humils que no tenen altra lloc on anar. ICV-EUiA, sempre ha defensat que cal modificar la llei hipotecaria perquè la dació en pagament exoneri del deute. I així ho ha plantejat allà on te representació al Parlament de Catalunya, al Congrés de Diputats i al Senat. I, en aquestes institucions, sempre ha estat derrotada per la suma dels vots dels partits que ara escenifiquen el seu escàndol davant del que està passant. PSOE, PP i CiU, sempre han votat en contra.
I no queda aquí, ICV-EUiA, ha defensat i defensa tot un seguit de mesures complementàries a aquesta modificació de la llei hipotecaria, en la línia de posar en marxa mesures alternbatives per un habitatge digne. En aquest sentit, el contracte de lloguer social, la cessió d’ús temporal de l’habitatge, la incorporació de la mediació i l’assessorament públic poden ser mesures possibles.
Lamentablement, fins que no hi ha hagut morts (suïcidis), PP i PSOE no han reaccionat. I ni així, han estat  capaços de trobar un acord mínim, i en aquest caos, el PP legisla de forma que la majoria de situacions que han passat, es continuarien donant. En definitiva, no modifiquen la llei hipotecaria, perquè els bancs s’enfadaran...
Per acabar, unes paraules d’Alberto Garzon, que visitava Mollet el passat dia 9 de novembre, i a propòsit de diferenciar a cada qual, deia: “en las acciones es donde realmente sabemos quien está en cada lado de la trinchera”. ICV-EUiA, ho té clar, i tu? Podem canviar les coses, i tant que podem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...