Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 25, 2012

El ple de L´ajuntament de Mollet dona suport a la Vaga General y crida a la societat Molletana a secundarla

Imatge
MOCIÓ QUE PRESENTEN ELS GRUPS MUNICIPALS d’ARA MOLLET-ESQUERRA I d’ICV-EUiA AL PLE MUNICIPAL DE L’AJUNTAMENT DE MOLLET DEL VALLÈS EN SUPORT DE LA VAGA GENERAL DEL 29 DE MARÇ

EXPOSICIÓ DE MOTIUS:
ATÈS que la recent publicada Reforma Laboral és un atemptat directe als drets de les persones treballadores i no ajudarà a crear ocupació, donat que només desregularitza les relacions laborals i no incideix en el model econòmic i productiu del nostre país.
ATÈS que a partir d’ara tots els acomiadaments seran procedents per norma, que es podran fer EROs sense que l’administració els aprovi, que l’empresa podrà canviar els sous, els horaris i altres condicions a voluntat i que agafar la baixa per malaltia serà motiu d’acomiadament.
ATÈS que a partir d’ara s’incorpora un nou tipus de contracte amb període de proves d’un any, que representa, a la pràctica, imposar l’esclavitud per als treballadors i treballadores.
ATÈS que estem davant d’una reforma inútil i injusta, que el propi govern reconeix…

PROPOSTA D`ACORD SOBRE EL 14 D’ABRIL 81 ANIVERSARI ll REPUBLICA

Imatge
ATÈS que el proper 14 d’abril es celebra el 81er. aniversari de la proclamació de la II República com a conseqüència del triomf de les forces republicanes i progressistes a les eleccions municipals del 1931.


ATÈS que la II República va obrir un període de llibertat i progrés per al conjunt dels pobles d’Espanya després de l’esgotament de la monarquia borbònica incapaç de donar solucions als greus problemes econòmics, socials, polítics i culturals de la majoria de la societat, per haver donat suport a la Dictadura de Primo de Rivera i afectada per una corrupció galopant que afectava a tots els òrgans de l’estat.


ATÈS que aquella experiència, amb el preludi que va significar l’anomenat bienni negre, es va estroncar amb el cop feixista de juliol de 1936, donant lloc a l’etapa negra dels quaranta anys de la dictadura feixista de Franco.


ATÈS que només gràcies a la mobilització democràtica del poble es van recuperar les llibertats polítiques i nacionals en el moment de la Transició, enll…