Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 17, 2013

.L’Equip de govern PSC i CIU de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, protagonitza un nou escàndol. .

Imatge
L’equip de govern  PSC-CiU mostra, a les clares, la seva visió sobre el concepte de transparència informativa, amb l’acomiadament del director de Vallès Visió, per exigir exercir les seves responsabilitats  i denunciar la manipulació informativa a la que està sotmesa la informació en els mitjans de comunicació locals públics.
La publicació al diari comarcal el  Nou/9 d’un correu electrònic, enviat per la gerent de Mollet Comunicació (empresa pública) a l’assessor extern del Consorci Teledigital Vallès Visió, posa en evidència la manipulació de la informació perquè sigui tractada de forma partidista a favor del govern i , de forma explícita, juga un paper de potenciació de la figura de l’alcalde Monràs. El model de comunicació de PSC-CIU, no és transparent, no és imparcial i, de dubtosa veracitat quan parla de l’oposició.
L’alcalde que, aquestes darreres setmanes, no ha parat de pregonar que l’equip de govern practica la participació ciutadana i la transparència en les seves actuacions, …