dijous, 13 de juny de 2013

La unitat dels Comunistes de Catalunya més necessària que mai.Vivim en uns temps difícils per a les classes treballadores, el capitalisme ha decidit que és l'hora d'acabar amb els drets socials conquerits durant dècades pel moviment obrer i l'esquerra política i social.
És en aquest context que vam iniciar un procés anhelat per molts comunistes de Catalunya ja siguin del PSUC viu o PCC o altres tradicions, desde el Valles oriental els comunistes del PSUC Viu ho estem vivint amb molta il · lusió i estem fent tots els esforços per incorporar al màxim de camarades que han estat apartats per la divisió, així com a altres que estan treballant en el món del treball, els moviments socials i els joves.
Els comunistes compartim espais de lluita en el sindicat fonamentalment de CCOO a EUiA en la coalició en la lluita social. I a més tenim el deure històric de superar la divisió del 5è congrés del PSUC
Aquesta vegada no podem defraudar la classe obrera hem de culminar un procés des de la base en un gran partit comunista i recuperar les bases del PSUC històric de lluita i de govern en un nou espai del front d'esquerres que sigui alternativa a l'actual sistema capitalista i avançar cap al socialisme.

Antonio Lopez.

Responsable polític del Vallès Oriental

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...