dissabte, 12 d’octubre de 2013

Exili , atur i precarietat "a la qual es veu abocada la joventut al nostre paísLa joventut viu dia a dia " , i que" per mantenir els grans beneficis de la banca i les grans empreses cal tenir taxes d'atur juvenils sagnants que ronden gairebé el 60% " . " L'única via que s'ofereix als les joves és la d'inserir en un mercat de treball totalment precari i amb una temporalitat de gairebé un 70% en els contractes juvenils " .
l'única solució que se'ls proposa a les i els joves és haver de exiliar-se, perquè se'ls nega qualsevol oportunitat en aquest país . Sens dubte , els que dirigeixen aquest estat no són joves ni ho fan a favor dels interessos de milions de joves "
En l'àmbit educatiu i de la formació "són les generacions sacrificades perquè hem tingut un model productiu , basat en el totxo i el turisme , a qui li sobren joves amb formació" . que "a això se suma que les reformes educatives de l'última dècada no van més que a consolidar aquest model expulsant del sistema educatiu , incrementant les taxes , retallant en beques , educació com ho fa la LOMCE " .
 la prioritat en aquest país no és que el jovent tingui dret a estudiar , drets a formar-se i un treball digne i d'un nucli de població formada per un model productiu d'alta qualificació . La prioritat són projectes com Eurovegas , que condemnen a milers i milers de joves a haver de formar-nos per el maó , per repartir cartes i per servir copes i cafès .
Es retallen la veu i la participació sota el pretext del dèficit pressupostari ; retallen una partida que no arriba ni al 0,1 % del pressupost del ministeri  mentre , al mateix temps, s'han donat més de 500.000 milions a la banca en ajudes , rescats i garanties " .
 Ja n'hi ha prou ' amb la expolotación dels nostres joves . cal seguir reivindicant que un altre sistema polític , econòmic i social , no només és possible sinó que és més necessari que mai . Cal seguir lluitant pel futur i pel nostre present. Perquè no és cert que la gent jove no participi o que no s'impliqui políticament , les persones joves estan encapçalant manifestacions , les assemblees a les places, les ocupacions a les universitats i instituts i les revoltes als carrers " .
 Amb un 60 % d'atur juvenil és necessari una major implicació en les lluites i les organitzacions polítiques i socials per a conformar una marea juvenil combativa que permeti confluir als milers de joves , contra les retallades , contra la Troica , contra les polítiques neoliberals que tenim i trencar amb aquest règim i iniciar un procés de transformació real des de baix en aquest país " .
Antonio López

Ex – Regidor i Responsable politic   PSUC viu  V. Oriental

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...