dimecres, 8 de gener de 2014

2014 any de la recuperació ?El govern del PP i aquí a Catalunya el de CiU ja veuen els famosos brots verds per a la recuperació de l'economia i per tant la reversió de la crisi i donen dades com la baixada de l'atur , la prima de risc i la incipient recuperació del consum .
Més lluny de la realitat desgraciadament , ja que a ningú en el seu sa judici li hauria de molestar que les coses vagin millor .
Com es pot dir que la situación  comenza a millorar amb gairebé sis milions d'aturats , dels contractes que es fan són molt precaris , i els sous baixen de manera escandalosa .
El nivell de pobresa és altíssim , només cal fer una ullada als nostres carrers , els menjadors socials , els bancs d'aliments, els milers de desnonaments , les retallades en els serveis públics , la fustigació a les pensions .
En un altre ordre de coses les polítiques del govern del partit més dretà de la recent història d'Espanya com el partit popular , ens està portant a nivells que s'acosten la dictadura franquista en drets corrupció i qualitat democràtica , les reformes laborals , la legislació contra el dret a la interrupció voluntària de l' embaràs , la contrareforma dels ajuntaments , així com la llei Wert , necessiten reprimir la gran contestació ciutadana i per això preparen una llei mordassa per criminalitzar i reprimir les protestes amb una nova llei anomenada de seguretat ciutadana .
Aquest 2014 tindrem eleccions europees unes eleccions que marcaran la tendència sobre la construcció europea , si seguim com fins ara amb polítiques d'austeritat i estrangulament als països més febles , com és el deute il · legítima , els interessos abusius , l'atac a l'estat de biestar etc . O bé la ciutadania europea en espacial als països del sud conformen majories progressistes i d'esquerres liderades per l'esquerra unitària europea i el PEU on s'ubica IU , que es pugui fer front a aquesta Europa del capital , insolidària i dretà , per anar endavant, Europa més solidària , inclusiva i federal .
A Catalunya aquest 2014 és un any transcendental per al futur del nostre país i el dels seus ciutadans , el procés sobiranista amb la consulta ja anunciada per al 9 de novembre i que ja veurem com acaba , per la previsible oposició del govern central a la seva realització , aquesta negativa pot obrir una situació imprevisible a Catalunya creant frustració i indefensió i veurem la reacció de la ciutadania catalana .
El Govern de la Generalitat de CiU té com a escut el procés sobiranista , per amagar la seva nefasta política anti social amb retallades en els drets socials , sanitat , educació , serveis socials , amb l'inestimable suport d'ERC .

En definitiva aquest any 2014 seguiran les retallades , i la fustigació als drets socials i laborals . Continuaran els desnonaments . Tornaran a abaratir , encara més , els acomiadaments . Seguiran rebaixant els salaris i la capacitat adquisitiva de les pensions . Seguirà implacable la gestació parlamentària de la llei contra la dona i contra l'avortament voluntari . Seguiran els filats carnisseres de Melilla , i les compres del més modern material antiavalots "
Antonio Lopez 

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...