dijous, 20 de febrer de 2014

El molletà Antonio López formarà part del comitè federal del Partit Comunista d'Espanya


El molletà Antonio López formarà part del comitè federal del Partit Comunista d'Espanya

El polític del PSUC ViU al Vallès Oriental va ser escollit membre del màxim òrgan de direcció.

Després de la celebració del darrer congrés, el comitè central del PSUC ViU ha escollit els representants d'aquesta formació política catalana per formar part del comitè federal del PCE, que és el màxim òrgan de direcció. El molletà Antonio López Rodríguez (regidor fins l'estiu passat de la Coalició a l'Ajuntament) i actual responsable polític del PSUC ViU al Vallès Oriental va ser escollit membre del comitè federal del Partit Comunista d'Espanya.
López tot i ja no és regidor al plenari molletà ha intensificat en els darrers mesos la seva activitat política assistint entre d'altres convocatòries al darrer Congrés del PCE o l'1 de desembre passat a la 1a Trobada estatal de càrrecs públics per la República que es va fer a Madrid.
Durant la darrera reunió del comitè central a Barcelona, celebrada el 15 de febrer, el PSUC ViU va analitzar la situació política actual i  la "crisi econòmica capitalista". Per combatre aquesta situació la formació política aposta per una alternativa política i social al "bipartidisme monàrquic, enfortint la coalició d'ICV-EUiA a Catalunya i la d'Izquierda Unida a tot l'Estat".

Unitat dels comunistes de Catalunya
La reunió va servir per aprovar un document polític per culminar en un congrés d'unitat dels i les comunistes de Catalunya enquadrats al PSUC ViU, el PCC altres militants comunistes que no estan organitzats i que "aspiren a que se sumin a aquest procés històric d'un únic partit comunista a Catalunya agermanat amb el PCE".
El nou Partit Comunista que sortiria d’aquest procés -segons explica el PSUC ViU- "haurà de retornar l’hegemonia política a les classes populars i tenir un pes important en els mons del treball, cultura, llibertats nacionals, igualtat de gènere, moviments veïnals, recuperant el paper que va desenvolupar el PSUC històric".

Entre les resolucions aprovades a la reunió del comitè central n'hi va haver una contra el projecte de llei de la reforma de l'avortament. També es va donar suport a les lluites dels treballadors/es que pateixen els efectes de la reforma laboral al Vallès amb els casos d'Alstom, Coca Cola i de Panrico.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...