dimarts, 4 de març de 2014

Mollet el mal govern i greument endeutat per la mala gestió de l'equip de govern municipal del PSC i CiU .
Recentment estem assistint a un gran despropòsit per part de l'equip de govern municipal de Mollet , els deutes a proveïdors entorn dels 15.000.000 milions d'euros l' afer del pàrquing de la plana Lledó 4.000.000 milions d'euros , la sentència del suprem per indemnitzar els propietaris dels terrenys de la Vinyota més de 20.000.000 milions d'euros . la indemnització del parc de les pruneras 1.700.00 euros i una possible indemnització a l'empresa que ha recorregut la venda del solar a Decatló que es va vendre per més de 2.000.000 d'euros menys del seu valor real , a part del deute acumulat ordinària de més de 40 . 000.000 milions d'euros , fa que el nostre Ajuntament estès  en banca trencada i que tindrà repercussions nefastes per fer front als serveis socials i públics que ve donant l'administració local .
Si recordem altres temes de mala gestió política de l'equip de govern municipal de Mollet PSC I CIU , com són el fracàs i tancament de l'escola universitària i el GIRO ara reconvertit en un institut i l'escola d'idiomes que comparteix aules en horaris diferents i que la Generalitat incompleix els seus compromisos de fer un nou IES i la mancant prevenció del l`abocador municipal segellat fa anys i que ha posat en perill la salut de centenars de nens i nenes del club futbol Mollet , la manipulació de la ràdio i TV municipal per part de l'alcalde Monràs amb un cost desmesurat 350.000 euros i això sense comptar els càrrecs de confiança i polítics totalment desmesurat . ens podem fer una radiografia de com estan gestionant els nostres impostos aquests irresponsables .
D'altra banda la massificació dels radars i càmeres fotogràfiques a la nostra ciutat són un exemple de espoliar  al ciutadà , milions d'euros de les butxaques de la ciutadania per pagar aquests excessos , hi ha alternatives per tenir una mobilitat més sostenible i segura i que no tenen la voluntat política d'escoltar com les propostes de la coalició d'ICV -EUiA que ha enchegado una campanya contra aquests radars i que està tenint un gran suport de la ciutadania .
Cal un canvi substancial en la nostra ciutat , de polítiques i polítics que porten gairebé 30 anys mal governant , i que si no posem remeis amb alternatives i noves formes de relació amb la ciutadania Mollet no té futur .

Amics i amigues cal un front d'esquerres de veritat polític i social que aglutini un ampli ventall de persones , col · lectius i força polítiques que estiguin compromeses amb la seva ciutat de Mollet , al servei de la ciutadania , amb més participació més serveis socials , més cultura , més ocupació, més solidaritat entre veïns i honestedat i compromís amb els més necessitats , en les institucions i en els moviments socials .

ANTONIO LOPEZ

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...