dimarts, 11 de març de 2014

Antonio López, responsable polític del PSUC viu del Vallès Oriental participarà en la III Trobada Estatal Republicana   Antonio López, responsable polític del PSUC viu del Vallès Oriental participarà en la III Trobada Estatal Republicana en representació del PSUC viu. Aquest acte se celebrarà el proper 15 de març a l’escola sindical de CC.OO. Juan Muñíz Zapico de Madrid.

  Antonio López va participar en la darrera trobada estatal i ha desenvolupat  tasques de difusió dels valors republicans en diferents àmbits, moviments socials, regidoria, definició d’estratègies conjuntes amb altres partits i des de la seva participació a les executives del PSUC viu i del Partit Comunista d’Espanya.

  El PSUC viu defensa e dret a la lliure determinació dels pobles alhora que aposta per la construcció de la III República sota els principis de lliure adhesió dels pobles i els valors de llibertat, igualtat i fraternitat.

  Sols des de la creació d’una nova consciència republicana per al segle XXI podrem desfer-nos del model d’estat dissenyat pel franquisme,  defensat pels partits del bipartidisme monàrquic.

  Visca la III República.

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...