dilluns, 22 de setembre de 2014

PER QUÈ ESTIC A FAVOR del Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) a IsraelRecientment s'ha publicat un article a la revista Mollet a Ma amb el meu nom per error ja esmenat, sota el títol ¿perquè només Israel? Aprofito per comunicar a la direcció de Mollet a Ma que no he rebut cap disculpa pel dany que hagi causat a la meva imatge pública ja que són molts ciutadans de Mollet que es poden sentir decebuts per aquest article ja que jo sempre he mantingut el meu suport al poble Palestí activament i la meva condemna sense pal.liatius l'estat terrorista d'Israel que en les ultimes accions ha assassinat a més de 1800 persones entre ells moltíssims nens / es i milers de cases destruïdes, és pel que comparteixo les raons d'aquesta campanya que està portant a terme BDS
Successius Governs nord-americans s'han donat soporte constant i incondicional a Israel, Essent el país que ha rebut Més ajuda econòmica i militar que quasevol  Altre país del món. A al mes, gaudeixen d'una virtual immunitat a Nacions Unides gràcies al Dret de vet dels EUA al Consell de Seguretat, vetant mes d'50 resolucions denunciant els atrocitats israelianes contra la Població palestina. Els contribuents nord-americans haurien d'estar preocupats per estar donant  soporte a les atrocitats israelianes a través dels Seus Impostos.
Israel viola Més resolucions de NNUU que cap Altre país a la història de les NNUU, incloent Iraq i Iran juntes. Altres Països són penalitzats rutinàriament per els Seves transgressions. La pregunta no és si Israel ha de ser escollida / castigada, sinó si ha de ser tractada con igual condiciones que als  altres Països.
El BDS és una estratègia no un dogma. No estem boicotejant per boicotejar, nosaltres fem boicot perque Pensem que Pot funcionar (fins i Tot en el cas d'Israel, que fa 1 crida a la legitimitat moral més que Altres Països - mira "El punt feble d'Israel i fem 1 crida al boicot perque és una estratègia moral congruent, i és la que ENS han demanat fermen la majoria d la societat civil Palestina.
Per a alguna gent és Molt difícil criticar públicament Israel, Especialment Pels àrabs i musulmansi que se'ls nega la veu i són considerats com a no creïbles. Membres d 'universitats americanes han Estat acomiadats per a posicionar-se contra l'Apartheid Israelià. Molts  d'Altres temen parlar Obertament per per a ser catalogats com antisemites. En Realitat, estan Lluny de condemnar Israel, el BDS de fet rectifica l'estatus excepcional de l'Estat d'Israel en el discurs público com immune a la crítica.
Antonio Lopez
Responsable politic del PSUC VIU AL VALLES ORIENTAL

I MEMBRE D´ÌCV-EUIA A MOLLET

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...