dimecres, 12 de desembre de 2018

ANTONIO LOPEZ PARTICIPARÀ A LA TROBADA DEL GRUP DE SERVEIS PÚBLICS DEL PEE A ATENES
COMUNICAT DE PREMSA D'EUiA MOLLET

Els propers dia 15 i 16 de desembre, el nostre company Antonio López, membre de la Comissió Local d’EUiA Mollet i actual co-responsable de l’àrea de Salut d’EUiA, participarà novament en una trobada del grup de treball de serveis públics del Partit de l'Esquerra europea (PEE), del que forma part en representació d'Esquerra Unida i Alternativa (EUIA), a la ciutat grega d'Atenes.

En aquestes jornades està previst que el grup de treball es reuneixi amb el Ministeri de Salut de Grècia i es dugui a terme una visita a un centre de salut hospitalari per intercanviar informació i experiències del funcionament dels diferents models de sanitaris i els avanços a Grècia des que governen els nostres companys de SIRYZA.

Així mateix, des de Catalunya aportarem a aquesta trobada la lluita que des de la Marea Blanca catalana i estatal estan duent a terme, especialment en relació a l'atenció primària i les llistes d'espera. Entre d'altres assumptes, tractarem un document sobre la creació d'un observatori d'eficàcia de les polítiques públiques a Europa. 

Mollet del Vallès, a 10 de desembre de 2018.

Comissió Local d'Esquerra Unida i Alternativa de Mollet 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada destacada

SER COMUNISTA AVUI:

Algunes persones de bona fe em comenten però tu perquè ets comunista,   Doncs aquí faig algunes reflexions de com jo entenc l'...